Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 184
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

strzałki do prawoskretu powodowały zbyt czeste wypadki z pieszymi dlatego dobrze ze je likwidują

@Alfiarz: a w zamian dali pierwszeństwo pieszym wszędzie indziej i śmiało - wskakujcie między samochody

zero sprzeczności ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@jarzyn86 to przeczytaj je jeszcze raz. Wynika dokładnie to co ci napisałem. Ja nie jestem świrem z gruza BMW czy innego Audi moim autem nie da się jeździć szybko i agresywnie poprzednim też się nie dało bo to był Samurai z max speed na poziomie 80km/h ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jak tylko wleciała w minutę śnieżyca to temperatura w kilkanaście sekund spadła o około 7st i miałeś lód który po 30minutach się stopił jak tylko przestało sypać ;) fotka z S2 wtedy (nie moja) - z suchej drogi w taki stan w zaledwie w minutę

@Protectorx: od razu o 17 stopni. Dokładnie taka sama sytuacja miała miejsce teraz na s7 w połowie grudnia. Też śnieżyca z minuty na minutę i
  • Odpowiedz
@jarzyn86 żadnych idiotycznych nie napisałem. Kierowca ma się nauczyć jazdy w każdych warunkach a nie zmuszać innych żeby się do niego dostosowali i to wynika wprost w kodeksu drogowego bo masz obowiązek poruszać się płynnie w ruchu czyli jechać z taką prędkością co większość użytkowników a nie zamulać 40km/h bo jedziesz na letnich i się boisz wpaść w poślizg (to jest twój problem a nie innych).
  • Odpowiedz
@Niebadzkotem: poza mocnym śniegiem są spoko cały rok :P
lato, jesień, wiosna, zima o ile mało/brak śniegu. Kapci zmieniacn ie trzeba, no w górach zimą na hama też podjechałem na chatkę w Wiśle gdzie niektórzy w zimówkach nie próbowali :D ale tu bardziej głupota niż przyczepnosć xd
  • Odpowiedz
@DystryktPrawdy: A potem się najbardziej zuchwale udzielają na portalach typu facebook pouczając wszystkich jak to źle parkują, jeżdżą, zachowują itp bo przecież każdy ma robić tak jak oni.
  • Odpowiedz