Wpis z mikrobloga

@Kempes: a jak w końcu jest z jego uposażeniem i ważnością obrad sejmu? Bo coś widziałem takie turbo fikoły że teraz trzeba rozwiązać sejm bo obraduje nielegalnie bo nie może w nim uczestniczyć Romanowski xD tak jak wcześniej PAD mówił o Wąsiku i Kamińskim xD
  • Odpowiedz
  • 43
@Grzesiok

@Kempes: mnie ciekawi co PiS obiecał Węgrom. Jakie będą koszty dla Polski.

Dla mnie ucieczka polityka do innego kraju jest bardzo podejrzana

Właśnie dlaczego o sędzi Szmydzie od razu powiedzieli szpieg a o Romanowskim nie, czym się różnią te sytuacje? Romanowski ma dużą większą wiedzę o tajnych informacjach naszego kraju, był wiceministrem sprawiedliwości .
  • Odpowiedz
czym się różnią te sytuacje?

@rojek: a to akurat oczywiste - Węgry w przeciwieństwie do Białorusi są w UE i NATO i należy zachować ostrożność jeśli chodzi o dyplomację
  • Odpowiedz
  • 4
@conamirko

>czym się różnią te sytuacje?

@rojek: a to akurat oczywiste - Węgry w przeciwieństwie do Białorusi są w UE i NATO i należy zachować ostrożność jeśli chodzi o dyplomację

Dlaczego my mamy dbać o dyplomację a Węgrzy nie? Czy mamy 100% pewność że Węgrzy nie zaproszą ruskich szpiegów żeby przesłuchały dokładnie pana Romanowskiego?
  • Odpowiedz
  • 0
@conamirko

@rojek: zadzwoń do szefa wywiadu i mu o tym powiedz bo pewnie na to nie wpadł xD ja tylko mówię czemu oficjalna narracja jest jaka jest

Jeżeli nasz wywiad działa tak jak służby które wiedząc że będzie miał postawione zarzuty i pozwalając mu wyjechać to nie byłbym taki pewny że wpadli na to..
  • Odpowiedz
nie może w nim uczestniczyć Romanowsk

@assninja: sejm wielokrotnie obraduje w niepełnym składzie. Romanowski ma zdjęty immunitet i nakaz aresztowania. I tyle. Na Węgry s--------ł z własnej woli.
  • Odpowiedz