Aktywne Wpisy

Jakie tytuły to dla Was gry 10/10?
Bez znaczenia platforma czy rok wydania.
#gry #grypc #playstation #ps5 #ps4 #xbox #xboxone #xboxseriesx #nintendo #nintendoswitch #pcmasterrace
Bez znaczenia platforma czy rok wydania.
#gry #grypc #playstation #ps5 #ps4 #xbox #xboxone #xboxseriesx #nintendo #nintendoswitch #pcmasterrace

Obstrukcja +69
Od dłuższego czasu chorowałem na te zabawki. Już nie mogę się doczekać jak zabiorę się za #majsterkowanie #narzedzia #chwalesie #knipex
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ja jechałem spokojnie 50km/h a nagle wyprzedził mnie jakiś mistrz kierownicy w Audi, jechał około 90km/h.
Jakieś 2 kilometry dalej, ten geniusz już był w rowie xd.
A tyle widziałem płakania, że ludzie jeżdżą wolno po śniegu bo się boją jeździć.
#samochody #zima
@Leotard00: jakby z dech to już by było jednego potencjalnego mordercę drogowego mniej
Pewne drogi mają swoje specyfiki. I tak było tym razem, że był mostek, z takim fest obniżeniem. Elegancko zwolniam, aby z
@Leotard00 Jak Ty jechałeś na dwóch pasach 50 to lepiej zmień na zimówki i daj ludziom djechać do domu
źródło: 1000000793
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@miki4ever: xDDDD albo nie są https://www.youtube.com/@Usu%C5%84Znak
@Leotard00: tzw błąd przeżywalności, zapamiętujesz tylko tych co dogoniłeś
@dr_papieros: mnie tu jakiś debil przekonywał że można ćwiczyć na drodze publicznej. Nawet jeśli kończy się to wjechaniem w ogrodzenie i zniszczenie go, bo jak dojdzie do niebezpiecznej sytuacji, to będzie wiedział jak się zachować ( ͡° ͜ʖ ͡°)