Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Amatorro: wybór jest prosty albo fikołki na ekranie i dieta poselska albo praca w windsurfingu za średnią krajową ( ͡° ʖ̯ ͡°)
dziwnym trafem prawnicze nawijanie makaronu na uszy przez mmmf jest zawsze jakieś takie w efekcie stronnicze żeby maksymalnie wybielić jej pisowską ekscelencje
Bosaczek co dopiero można powiedzieć o Wiplerze który ma realny interes w obronie swojej partii
  • Odpowiedz
A Romanowskiego skoro jest winny to powinni w 2 tygodnie wystawić zarzuty i skazać (już widzę jaki byłby kwik o sądy kapturowe)

@Amatorro: z tym akurat się zgadzam. I nie tylko jego, a cały kobfedepis.
I ja osobiście nie widzę nic złego w użyciu do tego sądów kapturowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Amatorro Boże choć nie istniejesz chroń nas przed prostakami z Konfy ( jak i Lewicy). Konfa położyłaby by ten kraj w ciągu dwóch lat. Stalibyśmyn się drugą Wenezuelą.
  • Odpowiedz
  • 4
@Tymajster populizm to było 100 konkretów, naprawdę ani ja nie zmienię waszych poglądów ani wy moich. Mnie osobiście nie chciałoby mi się oglądać polityków których nie lubię a potem wylewać to wszystko na blogach. Oglądam to co mi pasuje i jest mi z tym dobrze. Spokojnego weekendu życzę.
  • Odpowiedz
@Amatorro: chyba muszę przesłuchać: miałem Bosaka za najbardziej ogarniętego konfiarza, a to są wypowiedzi naprawdę skrajnie szkodliwe, nie chce mi się wierzyć w aż taki upadek
  • Odpowiedz
Postępowania są przewlekłe, bo biegli za długo wydają ekspertyzy - według Bosaka to można załatwić w kilka godzin max XDD

@Amatorro: a biegłych to ja bym obok starych bab akurat prądem j---ł.
rzadko kiedy zdarza się że opinia jest sporządzona solidnie, odpowiadała na pytania i nie można sie do niej przyczepić.
  • Odpowiedz
@Amatorro bo chodzi tylko o to, żeby pluć ramię w ramię z pis0wcami na aktualny rząd. Nie liczą się jakieś chęci zmian tylko negowanie wszystkiego i bycie w każdej propozycji na przekór
  • Odpowiedz