Aktywne Wpisy
tanebau +145
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz
gobi12 +100
Pamiętacie ten stół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
źródło: temp_file6670518616501059288
Pobierz

autorytet xD
@Amatorro: mężem Karyny. :)
@ChillExecutiveOfficer: No masz rację, to jeden z najbardziej radykalnych trolli Giertycha. XD
źródło: obraz
Pobierzdziwnym trafem prawnicze nawijanie makaronu na uszy przez mmmf jest zawsze jakieś takie w efekcie stronnicze żeby maksymalnie wybielić jej pisowską ekscelencje
Bosaczek co dopiero można powiedzieć o Wiplerze który ma realny interes w obronie swojej partii
@Amatorro: z tym akurat się zgadzam. I nie tylko jego, a cały kobfedepis.
I ja osobiście nie widzę nic złego w użyciu do tego sądów kapturowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Demaskujący populizm i ignorancję.
@ChillExecutiveOfficer: do wypowiedzi o nawrockim patałachu był często cytowanym prawicowym autorytetem.
@Amatorro: a biegłych to ja bym obok starych bab akurat prądem j---ł.
rzadko kiedy zdarza się że opinia jest sporządzona solidnie, odpowiadała na pytania i nie można sie do niej przyczepić.
@ChillExecutiveOfficer: co polityczny fanatyzm nienawidzi symetrystow pokoju Dudka który j---e lewą i prawą stronę