Aktywne Wpisy

Światłowód nie dla mireczków (╯︵╰,)
Zostaliście kiedyś pominięci w inwestycjach za publiczną kasę?
Pytam, bo z każdej strony otaczają mnie sąsiedzi, którzy właśnie podpisują sobie umowy na swoje darmo doprowadzone kabelki, a ja na to patrzę z bólem d--y 24h/dobę - bo oboje z
Zostaliście kiedyś pominięci w inwestycjach za publiczną kasę?
Pytam, bo z każdej strony otaczają mnie sąsiedzi, którzy właśnie podpisują sobie umowy na swoje darmo doprowadzone kabelki, a ja na to patrzę z bólem d--y 24h/dobę - bo oboje z

annlupin +21
a tak wgl to jakie muzyczki do żubra rano najlepiej
źródło: annlupin6654432
Pobierz

Mircy drukarze, nie wiem jakim cudem mi się to udało ale mam od wczoraj opcję śmigać na nowej drukarce Anycubic Kobra S1, która jeszcze jest w przedsprzedaży i jeszcze mało kto ją ma. Ja filmu po polsku na jutubie nie znalazłem. Pogoniłem więc jak głupi byleby jak najszybciej nagrać unboxing i wrzucić do sieci tego samego dnia. Chińczycy którzy od czasu do czasu coś mi wyślą tym razem naprawdę się postarali ;)
Generalnie mega wow jeśli chodzi o cenę. Chińczycy dali kupon do niedzieli że można wyrwać drukarkę poniżej 2200zł. (linki do sklepu itp są w opisie mojego filmu na youtube)
To jest mega dobra cena (zakładając że drukarka nie ma jakichś poważnych wad technicznych co będę sprawdzał :D)
mamy pole robocze 250x250x250
druk wielokolorowy i suszarka do filamentów
hotend do chyba 320stopni i stół do 120
inpot shapingi srapingi i inne autopoziomowania
filtr powietrza
ekran pojemnościowy, wifi, drukowanie w chmurze i bajery
Będę przez najbliższe 2 tygodnie robił pełną recenzję więc pytajcie tutaj o co chcecie ;)