Wpis z mikrobloga

@Noxter20 ja jeszcze mam tak, że podobają mi się kobiety starsze niż 30 lat, a na wykopie jest standard maksymalnie 22 lata dla kobiety. Dla mnie to 80kg to powiedzmy maks bo też bym nie chciał, żeby kobieta ważyła więcej ode mnie ja 83kg ważę
  • Odpowiedz
ale posiadacze macior się zesrali xD no ale co się dziwić jak ponad połowa polaków ma nadwagę to może i te 55 kg to jakieś wymaganie z kosmosu
  • Odpowiedz
@Ranger tak a potem płacz kolejnego pokolenia przegrywów dlaczego mam 1,7m i żadna mnie nie chce - a okazuje się że ojciec 2m a matka 1,5
  • Odpowiedz
kobieta kończy się na 55kg

@lvbie_placki: zawsze jak widzę tego typu maksymalnie idiotyczny komentarz, który jest w top plusów, zastanawiam się co przyświeca autorowi i plusującym:
- czy są na serio przekonani do takich stwierdzeń
- czy powtarzają jakieś zasłyszane hasełka jak jacyś janusze boomerzy
- czy chcą przez takie komentarze dowalić 95-99% kobiet, bo mają mentalność przegrywa i urojony uraz
  • Odpowiedz
@szpongiel: akurat w sporcie się długo obracam więc wiem jak wygląda szczupła umięśniona kobieta
i żadna z nich nie waży po 80kg tak jak wyżej próbują to sugerować wykopki
Mam koleżankę która waży 66kg przy 175 wzrostu mając dużo mięśni jak na kobietę, ale w tym wątku rozmowa kręci się na temat przeciętnej osoby a nie zawodowego sportowca
  • Odpowiedz
Mam koleżankę która waży 66kg przy 175 wzrostu mając dużo mięśni jak na kobietę

@Dezyderiosh: czyli maciora, bo ma powyżej 55kg, tak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie trzeba od razu być sportowcem. Takie p---------e wpędza kobiety w obsesję.
Zaczyna sobie taki różowy coś ćwiczyć dla zdrowia, sportu i sylwetki. Wchodzi na wagę, a tam po miesiącu +1kg albo +2kg i od razu jest spadek motywacji albo nawet depresja. Bo jak to tak,
  • Odpowiedz
@szpongiel: ja to ogólnie te limity cyfr mam w pompie jeśli mam być szczery
ale popadanie w skrajności i pisanie, że nietrenująca laska 170cm może ważyć 80kg i to jest normalna sylwetka jest przegięciem w drugą stronę
  • Odpowiedz
Te p---------e o jakimś sztywnym limicie wagi, na którym kończy się każda kobieta jest upośledzone.

@szpongiel: tym bardziej, że waga liczona co do kilograma nie jest przecież żadnym wyznacznikiem, wystarczy być przed / w trakcie / po okresie, być mniej czy bardziej nawodnionym albo być przed/po porannej kupie i już wskaźniki wagi tańczą xD
  • Odpowiedz
@throwyn: Grube maciory zazwyczaj nic nie robia ze swoja wagą, tylko ja pogłębiają wpieprzając ile popadnie fast foodow itd pozniej oczywiscie wszystko zwalaja na depresje i ze przez studia nie moga prowadzic fit zycia
  • Odpowiedz