Wpis z mikrobloga

Dopiero widząc takie obrazki zdaję sobie sprawę, jak stare jest już najnowsze GTA. Reklamę "piątki" widziałem w tv jeszcze w czasach 6 kl. podstawowej. W tych czasach, kiedy oglądałem Bayblade na Cartoon Network i Futurame na Vivie XD Ja p------ę, tyle lat, a my gracze nadal się nie doczekaliśmy nowej części. Teraz jestem dorosłym chłopem po studiach, a my wciąż nie znany daty premiery następczyni, nie mówiąc o gameplayu xD

Bethesda z TES VI zresztą też dobra. Dali annoncument parę lat temu i cisza.

#gta #gta5 #gry
kinkykylie - Dopiero widząc takie obrazki zdaję sobie sprawę, jak stare jest już najn...

źródło: 1000001695

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@kinkykylie mi te obrazki mówią jedynie, jaki ja jestem stary. Pierwszy trailery wyszedł jak kończyłem technikum, a grę kupiłem za kasę z kołchozu.
Tym tempem produkcji w GTA 8 zagram mając 60 lat
  • Odpowiedz
W tych czasach, kiedy oglądałem Bayblade na Cartoon Network i Futurame na Vivie XD

@kinkykylie: No wiesz, jak wychodziło GTA V miałem 14 lat bodajże obecnie mam rocznikowo 26 i dalej nie ma nowej części ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pamiętam jak się o 21 godzinie bodajże wracało na chatę w wakacje zeby obejrzeć Futuramę
  • Odpowiedz
@Umeraczyk: GTA 4 PC to nie działało nawet jak ktoś miał dobry komputer do tego, pamiętam miałem ziomka w szkole którego matka dzwoniła po informatyka żeby mu to zainstalował XD
  • Odpowiedz