Wpis z mikrobloga

Dopiero widząc takie obrazki zdaję sobie sprawę, jak stare jest już najnowsze GTA. Reklamę "piątki" widziałem w tv jeszcze w czasach 6 kl. podstawowej. W tych czasach, kiedy oglądałem Bayblade na Cartoon Network i Futurame na Vivie XD Ja p------ę, tyle lat, a my gracze nadal się nie doczekaliśmy nowej części. Teraz jestem dorosłym chłopem po studiach, a my wciąż nie znany daty premiery następczyni, nie mówiąc o gameplayu xD

Bethesda z TES VI zresztą też dobra. Dali annoncument parę lat temu i cisza.

#gta #gta5 #gry
kinkykylie - Dopiero widząc takie obrazki zdaję sobie sprawę, jak stare jest już najn...

źródło: 1000001695

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kinkykylie u mnie chłopy w 2 klasie gimnazjum albo pierwszej nawet robili grupowe wagary żeby iść pograć w GTA V na premierę PC, a ja biedny chłop z kompem na którym nie działało GTA 4 eh
  • Odpowiedz
  • 4
@Larsberg: w przyszłości pewnie będą korzystali z ai do optymalizacji czasu, zresztą już chyba to robią. Może nie będzie tak źle. Zobaczymy, co to wyjdzie. Wolę poczekać Dłużej i dostać hit, niż gierkę "AAAA" Skull and Bones od Ubisoftu.

Ogólnie trailer szóstej części jakoś tyłka mi nie urwał. Obejrzałem kilka razy i koniec. Piątka według mnie miała o wiele lepszy.

https://youtu.be/QkkoHAzjnUs?si=MR7rSeBwV_0CqG-R
kinkykylie - @Larsberg: w przyszłości pewnie będą korzystali z ai do optymalizacji cz...
  • Odpowiedz
jak stare jest już najnowsze GTA

@kinkykylie: jak to gdzieś padło - "kiedyś były trzy części serii na jedną generację konsol, teraz mamy trzy generacje konsol na jedną część serii" ¯\(ツ)/¯
kompek - >jak stare jest już najnowsze GTA

@kinkykylie: jak to gdzieś padło - "kiedy...

źródło: uPTTfDO

Pobierz
  • Odpowiedz
@kinkykylie:
Chłopie. Nawalą tyle politycznego gówna, że ta gra będzie bojkotowana i okaże się klapą. Już w GTA V były takie misje gdzie nagle chory psychicznie Trevor wygłaszał manifest proimigrancki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To będzie piękna katastrofa.
  • Odpowiedz
dolę, tyle lat, a my gracze nadal się nie doczekaliśmy nowej części. Teraz jestem dorosłym chłopem po studiach, a my wciąż nie znany daty premiery następczyni, nie mówiąc o gameplayu xD

@Umeraczyk: Ja mam wrażenie, że GTA IV ogólnie było bardziej wymagające w kwestii specyfikacji do odpalenia. Szczególne z tym ich "genialnym" antycheatem xD
  • Odpowiedz
@kinkykylie: ale oni wtedy, prosto z mostu mówili, że prawdopodobnie nie będzie następnej części i chcą czerpać zyski z online (a początek tamtej dekady, to raczkujące mikropłatności w grach online)
  • Odpowiedz