Aktywne Wpisy

zaltar +119
Recenzja filmu Matrix by #sebcel

dexter1213 +88
#kukurydzadextera #budujzwykopem #budowadomu #chwalesie
Siema Wykopkowicze i Wykopkowiczanki( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjeżdża kolejny update statusu budowy - tym razem działo sie dużo, więc i wpis będzie długi. Tl;dr Mamy dokoksowane SSO XD
Więc może napisze po kolei co się działo , w punktach - łatwiej będzie mi się odnaleźć w
Siema Wykopkowicze i Wykopkowiczanki( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjeżdża kolejny update statusu budowy - tym razem działo sie dużo, więc i wpis będzie długi. Tl;dr Mamy dokoksowane SSO XD
Więc może napisze po kolei co się działo , w punktach - łatwiej będzie mi się odnaleźć w
źródło: IMG_0162
Pobierz

W nowcym cenniku widze 75zl netto MIESIECZNIE za pakiet w ktorym wystawisz fakture, wyslesz JPK i wygenerujesz DRA. Za takia kwote nie ma szans ze bym przedluzyl. Chyba ktos tam sie lekko zagalopowal z proba strzyzenia owiec.
Ale Włodka nie mają więc wybór może być ciężki. :)
Inne firmy za program od wielu lat brały 50netto niezależnie od ilości dokumentów więc. W zeszłym roku zapłaciłem 70 netto za mój pakiet, wiec ja nie odbieram tego tsk negatywnie ale pewnie sporo ludzi prowadziło JDG z 5zl/miesiąc i oni dostali cegle na głowę
Druga sprawa, że mają też