Aktywne Wpisy

mam_spanko +431
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Największe redflagi u innych kierowców:
1. Indywidualna tablica rejestracyjna
2. Naklejki na samochodzie
3. BMW, Audi
4. Kobieta w białym SUWie
W przypadku wystąpienia któregokolwiek z nich, ryzyko idiotycznego manewru wzrasta. Jeśli występuje więcej niż jedno, ryzyko to mnoży się.
#samochody #motoryzacja #takaprawda
1. Indywidualna tablica rejestracyjna
2. Naklejki na samochodzie
3. BMW, Audi
4. Kobieta w białym SUWie
W przypadku wystąpienia któregokolwiek z nich, ryzyko idiotycznego manewru wzrasta. Jeśli występuje więcej niż jedno, ryzyko to mnoży się.
#samochody #motoryzacja #takaprawda
Ja chciałbym mniej korzystać z telefonu, więcej czasu spędzać poza domem, jakoś się rozwinąć, znaleźć pracę, może jeszcze zrobić sobie serię zabiegów dermapenem, przeczytać 12 książek. Może jeszcze na psychoterapię. Oprócz pracy, to mało konkretnych moje postanowienia. Nie wiem, czy wypalą i jak je zrealizować.
A jakie są Wasze i jak je realizujecie?
#przegryw #przegrywpo30tce #niebieskiepaski #rozowepaski #uroda #psychologia #ksiazki #nowyrok #postanowienianoworoczne
@AlexBrown: wypić p--o
Ludzie myślą, że nowy rok to jakiś magiczny moment, i wszystko się odmieni. A g---o, nic się samo nie odmieni. Jak nie wiem, ktoś chce schudnąć, to niech zacznie obcinanie kalorii od dziś, nie od jutra, pojutrza czy cholera wie kiedy.
A tak na serio: to znaleźć lepiej płatna prace - będzie ciężko ale spróbować można. Zarabianie pieniędzy i zostanie pracoholikiem to jedyne co mi zostało...
@AlexBrown: Nie zdechnąć ( ͡° ʖ̯ ͡°)