Aktywne Wpisy
lord-nihilus +456
Jarek_P +355
Pół roku temu pisałem tutaj o tym, jak to kupiłem sobie przewody zasilające nie na aliexpress, tylko od polskiego dystrybutora, sprzedającego legalnie. W skrócie: kupiony przewód komputerowy mający według opisu wytrzymywać 16A miał w sobie dwa cieniutkie druciki z miedziowanego żelaza i brak przewodu ochronnego, jego używanie zaś było realnym jechaniem po bandzie w zakresie zagrożenia zarówno porażeniem, jak i pożarowego.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Paczkę dla mnie robił @owsikalfred i wczoraj dodałem wpis, w którym wyraziłem zażenowanie i rozgoryczenie tym co otrzymałem. A otrzymałem filcowe jajko, krówki i batoniki, kserówki z kierunku administracja.
Nadal uważam, że nadawca niezbyt poczytał o informacjach o mnie, które wpisałem na stronie wykopoczty. Paczka była zupełnie nietrafiona do mojej osoby, do tego ZABRAKŁO LISTU. Książka z administracji też niezbyt mi potrzebna, szczególnie, że to kserówka, no ale... sam przyznałeś, że to błąd. Słodycze są super :) Nie wiem, patrząc na to ile osób mówi, że to super paczka, stwierdzam, że może mam zbyt duże wymagania. Ale takie mam wymagania od życia i dzieki trzymaniu wysokich standardów staram się zdobywać więcej i lepiej. Nie powinienem też mierzyć wszystkich swoją miarą, szczególnie, że to jedynie zabawa.
Nie ukrywam, że wczoraj byłem zawiedziony i rozgoryczony, bo patrząc na inne paczki DIY liczyłem na coś co będzie super, co postawię sobie na biurku w pracy lub w domu, albo cokolwiek innego.
Dzisiaj jestem jedynie zawiedziony. Ale szanuję Twój poświęcony czas @owsikalfred - jeśli faktycznie poświeciłeś tej paczce sporo swojego czasu i serca - to dziękuję i przepraszam. Jestem osobą wymagającą - często nie tylko od siebie, ale też od innych. Mierzę ludzi swoją miarą (jeśli ja mogę to ktoś też itd.) - a nie powinienem.
Tak czy inaczej:
Jeśli poczułeś się urażony to przepraszam - wiesz jak to z człowiekiem - gorszy dzień, zawód, złość.
Dziękuję - bo z tego co piszesz faktycznie się starałeś.
PS Do @Wykopoczta: Powyższy wpis jest również do Was - przeprosiny również. Może nie dla mnie ta zabawa i na tym utrzymajmy nasze porozumienie. Niemniej fajnie, że ogarniacie to za darmo i z społecznej chęci :)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
http://imgur.com/zWuBLTU
Nie podoba mi się Twoja postawa, moim zdaniem prezent jest uroczy, a Ty się nieudolnie kajasz tylko dlatego, że Cię wykopowicze zjechali.
Reakcja trochę w stylu poprosiłem mikołaja o jaguara, a dostałem resoraka... i to poloneza ;_;
Więcej dystansu + liczenie na coś wyjątkowego od losowego człowieka z sieci... trzeba
@aleksander_z: Nie do końca się zgadzam. Patrząc po paczkach sporo osób zrobiło coś fajnego. Ja np. zrobiłem kokosanki do to dość uniwersalne DIY - prawie każdy lubi domowe wypieki, a nie masówki z piekarni.
@Pieron: A co miał mu zrobić? D---o z modeliny albo tekturowe ferrari? (・へ・)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu