Wpis z mikrobloga

Witam!

2 wolne miejsce w YouTube Premium - 15zł/msc za slot

1 wolne miejsce w Canal+ Online z pakietem Extra+ Canal+ Sport (133 kanałów na żywo, w tym wszystkie canal+ wraz ze sportowymi bez ligi mistrzów, oraz dostęp do canal+ online) - 20zł/msc

W ramach pakietu wszystkie mecze Ekstraklasy, La Liga, wybrane mecze Premier League, NBA, WTA, Żużel PGE Ekstraliga Tylko długoterminowa współpraca
#youtubepremium #canalplus #canalplusonline #canalplussport #youtube #ekstraklasa #ekstraklasaboners #laliga
Vilgefort - Witam! 

2 wolne miejsce w YouTube Premium - 15zł/msc za slot 

1 wolne m...

źródło: temp_file3325222903999563431

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@amamoh no tak od kilku lat mam osoby z którymi stałe współpracuje i są zadowolone. Rozumiem, że znalazłeś gdzieś 3 złote taniej, jak chce Ci się zmieniać rodzinki co kilka miesięcy, a ja mam się dorobić fortuny na Twoich 3 złotych to możesz sobie tak myśleć :)
  • Odpowiedz
  • 0
@amamoh 47/5 = 9,40 zł robisz z siebie idiote a nawet nie znasz cen. Czemu sam nie założysz rodzinki za 7,80 skoro nie jesteś Januszem? Poza tym rozumiem, że ja mam założyć rodzinę, zbierać co miesiąc składkę od 4 osób, pilnować tego i nie mogę wziąć za to nawet 1 grosz prowizji bo w innym wypadku z automatu staje się Januszem? To może załóż ruch przeciw właścicielom rodzinek którzy są kułakami,
  • Odpowiedz
@Vilgefort: najwyraźniej sam nie umiesz czytać i liczyć. Rodzinka to 6 osób...

Gdy dołączysz do grupy rodzinnej, możesz korzystać z usług rodzinnych w Google razem z maksymalnie 5 innymi członkami rodziny.
  • Odpowiedz
  • 0
@amamoh to dlaczego płacisz jakiemuś Januszowi 28,5 za netflixa zamiast 15,50? Przecież netflix premium + 2 dodatkowe konta to 93/6=15,50?
W sumie dodatkowe konto kosztuje 13zł więc jak on śmie kroić Cie 28,5?! Prawdziwy z niego Janusz, a Ty dajesz mu się wyzyskiwać ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czemu nie zbutnujesz się tylko pozwalasz, żeby się na Tobie dorabiał przez swoje Januszostwo?
Vilgefort - @amamoh to dlaczego płacisz jakiemuś Januszowi 28,5 za netflixa zamiast 1...

źródło: temp_file2550340706079520905

Pobierz
  • Odpowiedz