@Jankojaneczko93: ilu ja juz widzialem takich leather-workerów ktorym towar nie schodzil. Ludzie wola chinskie scierwo i nie mowie tego ze złośliwości tylko z doświadczenia
@Jankojaneczko93 ładne. Ile byś chciał za takie etui tylko w brązowym kolorze? Da radę zrobić trochę większą tę boczną kieszonkę, żeby zmieścić tam Ratchet driver od Leathermana?
ilu ja juz widzialem takich leather-workerów ktorym towar nie schodzil. Ludzie wola chinskie scierwo i nie mowie tego ze złośliwości tylko z doświadczenia
@modzelem: no wlasnie, ludzie po prostu tego nie chcą. Jedynie co sie moim zdaniem spina to robienie butow, szczególnie teraz w czasach gownolitu na rynku
@modzelem: @GhostofChristmasPast Sprzedaje to za około 160-200 zł minus koszty wysyłki jak by co. Połowa leathermana to raczej nie jest ;-) Owszem, nie sprzedaje tego co tydzień, raczej 10-15 w rok. Mnie to satysfakcjonuje. Większość ludzi którzy to robią nie żyją tylko z tego. Ja robię to po godzinach. Te które tu publikuje to w 90 % procentach jest już sprzedane.
@modzelem No właśnie, niekturzy sprzedają takie podobne za 300-400 i jak potrafią to sprzedać to nie mam nic przeciwko. Kwestia to dobra oferta, zdjęcia i marketing. Ja sam nie dał bym za etui więcej niż 250 zl :-)
Dzisiaj o 5 obudził mnie smród dymu z papierosów. Sąsiad wyszedł sobie na balkon na dymka hehe Lubisz dym? Pal sobie w domu, a nie smrodzisz wszystkim dookoła
Mój instagramm do sledzenia :-)
#leatherman #multitool #leatherworking #edc #handmade #bushcraft
źródło: IMG_4723
Pobierzźródło: IMG_4726
Pobierzźródło: IMG_4730
Pobierzźródło: IMG_4732
Pobierz@GhostofChristmasPast: kabura w cenie połowy toola odstrasza,
Owszem, nie sprzedaje tego co tydzień, raczej 10-15 w rok. Mnie to satysfakcjonuje.
Większość ludzi którzy to robią nie żyją tylko z tego. Ja robię to po godzinach. Te które tu publikuje to w 90 % procentach jest już sprzedane.
Imo normalna cena
BTW ostatnio wave+ był za 500.