Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2066
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +401
źródło: 1000005415
Pobierz

Pułkownik: Rafi i jak idziesz z jakąś dziewczyną na sylwestra?
Rafi: Nie tato, muszę iść i się pochwalić na moim kanale że dzisiaj w Hokus POkus wylosowałem nowy rodzaj odpadów i resztek. POza tym ja się umiem bawić bez KObiet. Wolę POjechać do Adama i tam rozłożyć dywanik w samochody. Tylko POyebani bawią się z KObietami.
@panDario Podatek od nieruchomości raz do roku pewnie płaci centaur albo jest tak jak w dawnych latach umorzony z względu na "ważny interes podatnika". Telefony i internet opłaca kabaret Nowaki.
Jakie on może mieć zadłużenia?
Gdyby miał jakiegoś komornika byłoby by o tym głośno, dokładnie tak jak wtedy kiedy przegrał sprawę
@PanWojny: a co ma zadłużenie NOWAKA do działki Konona?
@panDario: jeśli krzysiu nie płacił podatku od nieruchomości i jednocześnie nie uzyskał żadnego zwolnienia (dość prawdopodobne) to ile mogło się tego podatku z odsetkami i kosztami sądowymi nazbierać za te wszystkie lata? Nie więcej niż 1/4 wartości działki. Zresztą z jakiegoś powodu komornik nie prowadzi egzekucji
@strusnikpospolity: dokładnie wiedzieliby to eksperci od starej szkolnej (praktycznie nie ma już takich na tagu) ale jestem całkiem pewien, że jeszcze przed pojawieniem sie suawka często przewijał się temat niepłaconych podatków od nieruchomości
Dokladnie ten schemat co z zielonym ekoludkiem i "długami" Majora.