Wpis z mikrobloga

@NicolasLatifi:
Pułkownik: Rafi i jak idziesz z jakąś dziewczyną na sylwestra?

Rafi: Nie tato, muszę iść i się pochwalić na moim kanale że dzisiaj w Hokus POkus wylosowałem nowy rodzaj odpadów i resztek. POza tym ja się umiem bawić bez KObiet. Wolę POjechać do Adama i tam rozłożyć dywanik w samochody. Tylko POyebani bawią się z KObietami.
  • Odpowiedz
@NicolasLatifi: Woda i prąd są regularnie płacone, inaczej by odcięli.
@panDario Podatek od nieruchomości raz do roku pewnie płaci centaur albo jest tak jak w dawnych latach umorzony z względu na "ważny interes podatnika". Telefony i internet opłaca kabaret Nowaki.
Jakie on może mieć zadłużenia?

Gdyby miał jakiegoś komornika byłoby by o tym głośno, dokładnie tak jak wtedy kiedy przegrał sprawę
  • Odpowiedz
Tu chodzi o spłatę zadłużenia NOWAKA a nie Konona

@PanWojny: a co ma zadłużenie NOWAKA do działki Konona?

pewnie działka jest zadłużona

@panDario: jeśli krzysiu nie płacił podatku od nieruchomości i jednocześnie nie uzyskał żadnego zwolnienia (dość prawdopodobne) to ile mogło się tego podatku z odsetkami i kosztami sądowymi nazbierać za te wszystkie lata? Nie więcej niż 1/4 wartości działki. Zresztą z jakiegoś powodu komornik nie prowadzi egzekucji
  • Odpowiedz
jeszcze tam było ? i czy znane są może jakieś kwoty?

@strusnikpospolity: dokładnie wiedzieliby to eksperci od starej szkolnej (praktycznie nie ma już takich na tagu) ale jestem całkiem pewien, że jeszcze przed pojawieniem sie suawka często przewijał się temat niepłaconych podatków od nieruchomości
  • Odpowiedz