Wpis z mikrobloga

#audioteka #audiobook #ksiazki
Hej, są tu jacyś użytkownicy audioteki? Wiecie może co ile dodawane są kolejne części książek? Konkretnie chodzi o audioseriale. Wykupiłem subskrypcję bo mnie zaciekawiła reklama jednego audiobooka, a tu niemiłe zaskoczenie bo sa dostępne tylko 2 części z. No i zero informacji na stronie kiedy pojawią się kolejne. Z jaką częstotliwością oni to dodają?
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@dom021 a to uj z takim portalem. Tylko trochę żenada, że nie informują nigdzie o tym. Ale trzeba sie nacieszyć tym co jest w całości chociaż hehe
  • Odpowiedz
@str88 czasami wrzucą jakąś zapowiedź na swoich mediach społecznościowych. Jednak z tymi zapowiedziami to też różnie bywa, jak kiedyś zapowiedzieli jedną książkę Dukaja to może rok albo i dwa lata czekałem. Ogólnie żadnej systematyczności tam nie ma. Wydajemy mi się, że jest tam jak wszędzie, jak coś się dobrze sprzedaje to szybko nagrywają następny tom.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@dom021 teraz zauważyłem , że jak się wejdzie w opis audioserialu, to jest napisane "nowy odcinek w każdy piątek" widocznie to przeoczyłem. Ale też to jest tak dziwnie zrobiona ta aplikacja na androida bo jak wszedłem na głównej stronie w ten serial najnowszy "Foliarze" to tam jest wtedy tylko opcja słuchaj, polub, pobierz itp... a dopiero jak z głównej strony scrollujesz w dół i wejdziesz przez dana kategorie w ten sam
  • Odpowiedz