Wpis z mikrobloga

Jak powiedzieć chłopakowi że chce jechać do domu żeby sie nie obraził? Nie chce mi się u niego siedzieć bo śpi cały weekend, gra na konsoli i tak nic nei chce robić razem w sumie. Mam pracę inżynierską do napisania do końca miesiąca najlepiej, a on narzeka że nie poświecam mu czasu, a jak już razem jesteśmy to śpi. Ja dojeżdżam do niego godzinę xD co powiedzieć zeby się nie obraził i s-------ć raz dwa. Bo on uznaje że ja to powinnam u niego robić, ale ja jestem przyzywczajona do pracy w moim domu. Bo jak mu mowie w prost to do niego nie dochodzi nic i ma pretensje do mnie ze go olewam.
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@Koksixk: moze jak się obudzi to mo powiem że w sumie to nie umiem się skupić u niego bo to prawda xd ale on mi takie wyrzuty sumienia robi że go zostawiam samego
  • Odpowiedz
  • 551
@MrMas dziękuję za ten wpis, ogólnie samotność doskwiera, a Ty mi przypomniałaś właśnie jak baby są nieporadne, już nie chce baby. Trzymaj się tam XD
  • Odpowiedz
@MrMas: p------e jakie problemy z d--y xD znajdź se innego bolca i daj żyć chłopowi może znajdzie jakaś normalną po tobie
  • Odpowiedz
  • 24
@Cre1q nie no toż baba rację ma, jak się nic nie robi to na co się obrażać z drugiej strony sama nie zwróci uwagi, dobrze się dobrali jakby nie patrzeć XD
  • Odpowiedz
Jedni z tinderówkami muszą stawać na głowie aby tamte na nich splunęły a inny chad wystarczy że śpi i gra a baba i tak z nim siedzi.
  • Odpowiedz