Jak powiedzieć chłopakowi że chce jechać do domu żeby sie nie obraził? Nie chce mi się u niego siedzieć bo śpi cały weekend, gra na konsoli i tak nic nei chce robić razem w sumie. Mam pracę inżynierską do napisania do końca miesiąca najlepiej, a on narzeka że nie poświecam mu czasu, a jak już razem jesteśmy to śpi. Ja dojeżdżam do niego godzinę xD co powiedzieć zeby się nie obraził i s-------ć raz dwa. Bo on uznaje że ja to powinnam u niego robić, ale ja jestem przyzywczajona do pracy w moim domu. Bo jak mu mowie w prost to do niego nie dochodzi nic i ma pretensje do mnie ze go olewam.
@Koksixk: moze jak się obudzi to mo powiem że w sumie to nie umiem się skupić u niego bo to prawda xd ale on mi takie wyrzuty sumienia robi że go zostawiam samego
@Cre1q nie no toż baba rację ma, jak się nic nie robi to na co się obrażać z drugiej strony sama nie zwróci uwagi, dobrze się dobrali jakby nie patrzeć XD
Jeżeli starszy, to powiedz po prostu, że masz pracę do napisania i że przecież też masz swoje obowiązki.
Komentarz usunięty przez moderatora
@MrMas: normalnie - strzel focha, a jak się zacznie dopytywać o co chodzi to zarzuć klasyczne "domyśl się" ヽ(☼ᨓ☼)ノ