Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Generalnie tak ale zawsze jest ryzyko że naczyta się jakichś głupot albo jakaś koleżanka jej nawciska do głowy bredni. I wtedy jej odbije.
Niestety nigdy nie ma pewności. Mam takich znajomych już po rozwodach którzy mieli właśnie takie poukładane, wykształcone żony bardzo średniej urody. I było ogólnie spoko dopóki im coś nie odwaliło.
  • Odpowiedz
Słyszeliście kiedyś o jakiejś aferze z żoną Zuckerberga? Bo ja nie, za to z Elonem czy Bezosem już nie mówiąc o naszym krajowym podwórku Lewy, Żyła, Stoch, influencerzy z youtube (laski które dzięki nim się wybiły).

@mirko_anonim: To, że nie słyszałeś, nie znaczy, że ich nie było. Piłkarze lubią raczej życie celebryty, więc wiele rzeczy z ich życia prywatnego jest prześwietlane.

Po drugie nie ma związku pomiędzy wyglądem dziewczyny a
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: gratulacje, odkryłes że są związki, w których jedna osoba wykorzystuje druga xD
Psst, podpowiem, że jest drugi rodzaj związków. Taki, w którym partnerzy stawiają siebie na równi ale to trzeba wyjść poza internety żeby to zauważyć
  • Odpowiedz
Generalnie tak ale zawsze jest ryzyko że naczyta się jakichś głupot albo jakaś koleżanka jej nawciska do głowy bredni. I wtedy jej odbije.

Niestety nigdy nie ma pewności. Mam takich znajomych już po rozwodach którzy mieli właśnie takie poukładane, wykształcone żony bardzo średniej urody. I było ogólnie spoko dopóki im coś nie odwaliło

@PiesekKrolowejElzbiety: zostali by w szanującym się konkubinacie i by mieli spokój i baba by miała emocje,
Po
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
doświadczony-społecznik-81: @Akuzativ94:

Nie chcę ci psuć obrazu związku ale związek w kodzie źródłowym to obopólne wykorzystywanie bez tego nie istnieje żaden związek, świat nie istnieje bez wykorzystywania, każde życie polega na tym że ktoś wykorzystuje kogoś w zamian za coś.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie psujesz mi obrazu, bo mam od wielu lat w ciul szczęśliwy związek i wiem na czym szczęśliwy związek polega przez to. Czasem ja swoją wykorzystam, czasem moja mnie wykorzysta, o ile wiesz co mam na myśli () ale nie tylko to mam na myśli i nic a nic nie uważam tego za coś złego
  • Odpowiedz
Tymczasem non stop jakieś afery z piłkarzami/influencerami/aktorami, że ich partnerka czy żona zdradza, robi dziwne ruchy na boku czy zaczyna jej odbijać. Zawsze to jakieś pseudomodelki czy inne wielkomiejskie julki po operacjach.

@mirko_anonim: Nic dziwnego. Aczkolwiek to jest raczej kwestia tego, że piłkarze i influ różni to bardzo często nie są zbyt inteligentni ludzie więc swój ciągnie do swego. Natomiast w ich otoczeniu zauważ najczęściej nie ma ładnych tak normalnie
  • Odpowiedz