Aktywne Wpisy

powodzenia +17
czy mam rację nie chcąc zapłacić fachowcowi za tak położoną tapetę? przez te szpary widać gdzie był pasek tapety klejony.
#remontujzwykopem
#remontujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Minieri +236
Siemka mireczki, sprawa jest. Dzieciaki z Juventus Academy z Piekar Śląskich rocznik 2015 (U-10) marzą o tym żeby jechać na MŚ akademii Juventusu do Turynu i potrzebują w spełnieniu tego marzenia naszej pomocy. Ja wsparłem tę inicjatywę niewielką kwotą i bardzo was proszę o to samo, lub w miarę możliwości o więcej :) Szczególna prośba oczywiście do kolegów Juventinich #juventus :)
Nie jest to żadna zbiórka charytatywna i oczywiście że znajdziecie
Nie jest to żadna zbiórka charytatywna i oczywiście że znajdziecie
źródło: 99a8366499f39e735e696071de3f9df9
Pobierz

Nagrody karta do empiku 2x100 zł, jeden dla wygranego w ankiecie, drugi dla plusujących( szczegóły niżej).
Jako, że ankieta ma tylko 10 do wyboru, wybrałem nie powtarzające się, jak się powtórzyły to wybrałem bardziej rozbudowaną.
Propozycje:
1. @Afrobiker
2. @GF_D9
3. @Ataxia
4. @assninja
5. @Leniek
6.@PfefferWerfer
7. @Agrestowa_owca
8. @januszdupa
9. @KapitanEmo
10. @Dot-On
* losowanie plusujących polega na tym, że losuję jednego plusującego, i mam listę wygrancyh którzy plusowali poprzednie wpisy. Czyli
@Leniek x2 , @Slacky i ktoś z tego wpisu, i wśród nich, wylosujję kartę podarunkowa do emipiku 100 zł.
w przypadku głosowania, wygra ten kto ma największą liczbę głosów (nie może być remisu w związku z tym).
#polityka #ekonomia #polska #gospodarka #konkurs #rozdajo #ankieta
Który pomysł jest najlepszy
@tukanprise: Na tym polega zabawa, ciekaw jestem po prostu, co ludzie wybiorą jak by mieli wybrać właśnie jedno
@BKZGlamrap: pewnie za jakis czas zrobię podobny, w stylu, "jaka obietnica wyborcza, by was przekonała do głoswania za danym kandydatem",
@januszdupa: hm..to chyba, lekka nadinterpretacja, albo mi się coś nie odświeżyło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@januszdupa: a tak, to b. dobra zmiana, moim zdaniem, chbya w Czechach to wprowadzili (nie wiem jak teraz) i z tego co czytałem na tameten moment to dało spoko wyniki
Za wczesna godzina w ten poniedziałek xd
No atomówki... Kurde, no poparłbym ten pomysł, ale niea szans na jego wprowadzenie w opisanym stylu. Każda władza która by się na to zdecydowała musiałaby pakować się za granicę dzień później ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wankstain: hm... w sumie dobre pytanie
@wankstain: Nikt nie zgłosił takiego pomysłu
likwidacja podatku dochodowego i wprowadzanie podatku majątkowego
Głupszej rzeczy na wykopie już nie przeczytam.
@rachuneksumienia: Myśłę, że coś by się znalazło, co ciekawe jak widzisz, ta opcja ma nawet głosy
@tyrytyty: ciekawy pomysł, ale już za późno jako propozycja :)
Wszystkie szczegóły znajdziesz tutaj ᶘᵒᴥᵒ
mamy nicki posortowane wg. alfabetu
@krystekw2
@