Wpis z mikrobloga

@powodzenia: Beznadziejna tapeta po prostu. Skopiowałem wzór, co jest obok i się ładnie nakłada. Jakiś nieogar-projektant postanowił wzór skończyć na jasnym kolorze, zamiast na ciemnym i tak jest. Gdyby idealnie przyłożył, to i tak widziałbyś ciemną kreskę na jasnym, czyli miałbyś 3 ciemnie paski z rzędu, zamiast na zmianę jasny - ciemny. W tym jest problem.
Nemayu - @powodzenia: Beznadziejna tapeta po prostu. Skopiowałem wzór, co jest obok i...

źródło: image_2025-02-07_150744161

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1195
@totem_lesnych_ludzi @Jestem_Tutaj @Smarek37 @Nemayu no i dzięki, bo sam kładłem, ale tylko podstępem mogłem od was dostać szczerą opinię wstrętne wykopki xD

@Nemayu też rozkminialem, że gdyby wzór się kończył na ciemnym pasku to byłoby lepiej. nie wiem czy nie kupić jakiejś jasnej farbki, malutkiego pędzelka i nie spróbować jakoś tej szczeliny zakryć, bo mnie denerwuje
  • Odpowiedz
@powodzenia: o ty łobuzie podpuszczalski. No faktycznie zrypane, nie płać fuszerowi i naciągaczowi wstrętnemu xD
No gdyby wzór się kończył między kolorami byłoby lepiej, ale co poradzisz, taka tapeta
  • Odpowiedz
@powodzenia: Jak masz ścinki to, tak jak pisałem, spróbuj je jakoś rozdrobnić i zmieszać z klejem. Farbą musisz trafic w odcień. Poczekaj też, aż tapety wyschną i zobacz jak to wtedy będzie wyglądać.
  • Odpowiedz
@Nemayu juz prawie 2 tygodnie temu kładziona więc wyschło. ścinki mam, ale jakoś nie wyobrażam sobie tej metody co piszesz, muszę to przetrawić xD

pomyślałem że może n--------m akrylu, wizualnie powinno być lepiej
  • Odpowiedz