Aktywne Wpisy

wyslainnik +2
10 minut szukania i jest strimek ufff dobrze że płacić nie trzeba #gromda

Udało się dojść do wrightwood i jakaś Niemka zaoferowała ze mnie podwiezie do miasteczka więc skoczytslem bo jakoś zmęczony czuję się . Siedzę se teraz na tyłach sklepu typu hardware i jest tu hikerbox gdzie wygrzebałem p--o i pije w spokoju . Takie miejsca są niby w każdym miasteczku po drodze. Tutaj typek mówił że można se podładować telefon . Pójdę coś zjeść i wracam na szlak .
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_44561214-6596-4543-9986-43C60AD8C1F6-54860-000005F689D59710
Pobierz

Moja dziewczyna duzo jezdzi na lyzwach, wiec kupilem jej lyzwy pod choinke za 400 zl. Ona natomiast kupila mi jakas ramke na zdjecia xD Kiedy ja nawet nie prosilem o cos takiego, nawet nie lubie zdjec i sie bawic w jakies ramki xD Teraz jest wielce obrazona, bo jak sie zapytala czy mi sie podoba, to powiedzialem „czy na prawde mam Ci mowic”. Tu nie chodzi nawet o to, ze miala mi kupic cos drogiego, ale przynajmniej cos tematycznego co faktycznie mnie interesuje, a mozliwosci miala kilka. Teraz jest wielce obrazona, ocencie czy moja wina xD
#rozowepaski #zwiazki #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
Taka jest niestety prawda, więc serio nie oczekuj za wiele
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Inna sprawa, że no, można się jednak trochę postarać i pomyśleć nad czymś, co się drugiej osobie spodoba. Wiadomo, że jak się nie spodobało go trochę przykro z perspektywy dającego, że prezent nie trafił w gusta, ale obrażać się o to, to trochę xD.