Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja dziewczyna duzo jezdzi na lyzwach, wiec kupilem jej lyzwy pod choinke za 400 zl. Ona natomiast kupila mi jakas ramke na zdjecia xD Kiedy ja nawet nie prosilem o cos takiego, nawet nie lubie zdjec i sie bawic w jakies ramki xD Teraz jest wielce obrazona, bo jak sie zapytala czy mi sie podoba, to powiedzialem „czy na prawde mam Ci mowic”. Tu nie chodzi nawet o to, ze miala mi kupic cos drogiego, ale przynajmniej cos tematycznego co faktycznie mnie interesuje, a mozliwosci miala kilka. Teraz jest wielce obrazona, ocencie czy moja wina xD
#rozowepaski #zwiazki #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim ja dostałem książkę która nie jest z mojego klimatu. I kilka minut później wiedziałem czemu bo powiedziała że jak przeczytam to ona ja chętnie sama przeczyta. Ale jestem w czasie rozwodu :D
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pytanie czy na to, co cię interesuje miała budżet? I czy na pewno wie co ci się podoba, a jeśli nie wie to dlaczego? Inna rzecz, że też zrobiłoby mi się przykro jakbym całkiem nie trafiła. Może chciała, żebyś miał wasze zdjęcie w pracy czy cos.
  • Odpowiedz
  • 1
@mirko_anonim Dlatego moim zdaniem lepiej sobie ustalić przed świętami czy i do jakiej kwoty sobie robimy prezenty.

Inna sprawa, że no, można się jednak trochę postarać i pomyśleć nad czymś, co się drugiej osobie spodoba. Wiadomo, że jak się nie spodobało go trochę przykro z perspektywy dającego, że prezent nie trafił w gusta, ale obrażać się o to, to trochę xD.
  • Odpowiedz