Aktywne Wpisy

adamsowaanon +45
Pozyczylem kiedys siostrze w 2021 roku na ponad rok ยฃ4.000
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200ยฃ.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200ยฃ.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.

hotshops_pl +210
Czeลฤ! #hotshops - obserwuj lub czarnolistuj.
Dziล mamy dla was #rozdajo ( อกยฐ อส อกยฐ)
HotShops.pl - To portal w ktรณrym codziennie pojawiฤ siฤ najgorฤtsze promocje / kupony i okazje z przerรณลผnych sklepรณw! Portal tworzฤ nas uลผytkownicy i to oni dodajฤ i oceniajฤ okazje!
W zwiฤ zku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuลci sobie gazowanฤ wodฤ w plastikowych butelkach bo droลผej, bo brakuje punktรณw odbioru w okolicy, bo
Dziล mamy dla was #rozdajo ( อกยฐ อส อกยฐ)
HotShops.pl - To portal w ktรณrym codziennie pojawiฤ siฤ najgorฤtsze promocje / kupony i okazje z przerรณลผnych sklepรณw! Portal tworzฤ nas uลผytkownicy i to oni dodajฤ i oceniajฤ okazje!
W zwiฤ zku z nowym systemem kaucyjnym pewnie wielu z was odpuลci sobie gazowanฤ wodฤ w plastikowych butelkach bo droลผej, bo brakuje punktรณw odbioru w okolicy, bo
ลบrรณdลo: dafi
Pobierz

W nowym odcinku zagลฤbiam siฤ w ลwiat wyลcigรณw z czasรณw PlayStation 2! Jak wypada jedna z ostatnich gier serii na tฤ kultowฤ konsolฤ? Otwarty ลwiat Tri-City Bay, szybkie autostrady, fabuลa jak z filmu akcji โ wspominamy klasykฤ z 2008 roku.
Zapraszam do obejrzenia i komentowania: https://youtu.be/OHGNkCPFibI
Dajcie znaฤ, czy pamiฤtacie tฤ grฤ i co sฤ dzicie o innych czฤลciach NFS na PS2!
#retro #gry #playstation2 #needforspeed #nostalgia #rozrywka"
Raczej ostatnia...