Wpis z mikrobloga

• 36
@frugASS: No i oczywiście V to baba. Aktorka, która nagrywała voiceover dla żeńskiej V była tak drętwa, że aż trudno się słucha jej dialogów.
  • Odpowiedz
@niedorzecznybubr: O angielskiej. Jedyna dobra gra w polskiej wersji językowej to Wiedźmin, zawsze gram tylko z oryginalnymi lektorami. Lokalizowanie zniekształca język, format i styl diaglogów.
  • Odpowiedz
No i oczywiście V to baba. Aktorka, która nagrywała voiceover dla żeńskiej V była tak drętwa, że aż trudno się słucha jej dialogów.

@123_: ciągle nie czaję czemu wszędzie pokazują teraz tylko babkę skoro są 2 wersje głównego bohatera, mi facet bardziej pasuje do roli która dzieje się w fabule.
  • Odpowiedz
No i oczywiście V to baba

Pewnie dlatego że Johnny to mężczyzna więc dla balansu dali też kobietę. A czemu balans? bo w Fortnite gra dużo dziewczyn i one wolą grać postaciami damskimi.
  • Odpowiedz
Pewnie dlatego że Johnny to mężczyzna więc dla balansu dali też kobietę. A czemu balans? bo w Fortnite gra dużo dziewczyn i one wolą grać postaciami damskimi.

@Ilirian: spoko ale mogliby zawsze promować dwie wersje V.
  • Odpowiedz
@Kupamilosci: W sumie to grałem w cyberpunka i nie poznałem V na tym obrazku, bo swoją postać widziałem jedynie po wejściu w ekwipunek xD imo zamiast V mogliby dać Judy albo Panam, wydaje mi się że są bardziej rozpoznawalne
  • Odpowiedz
W sumie to grałem w cyberpunka i nie poznałem V na tym obrazku, bo swoją postać widziałem jedynie po wejściu w ekwipunek xD imo zamiast V mogliby dać Judy albo Panam, wydaje mi się że są bardziej rozpoznawalne

@Ilirian: no w sumie to co napisałeś ma sens
  • Odpowiedz