Aktywne Wpisy

thorgoth +589
Turysta z Polski uderzył w twarz pracownicę Parku Narodowego Torres de Paine w Chile, gdy poprosiła, aby zgasił papierosa.
W Parku obowiązuje całkowity zakaz używania ognia i palenia papierosów ze względu na susze i duże ryzyko pożarów.
Po ataku próbował uciec, ale został ujęty przez innych zwiedzających i przekazany chilijskiej policji. Sąd skazał go w przeliczeniu na 60 tysięcy złotych grzywny i zakaz wjazdu do Chile przez 3 lata. Mężczyzna został już
W Parku obowiązuje całkowity zakaz używania ognia i palenia papierosów ze względu na susze i duże ryzyko pożarów.
Po ataku próbował uciec, ale został ujęty przez innych zwiedzających i przekazany chilijskiej policji. Sąd skazał go w przeliczeniu na 60 tysięcy złotych grzywny i zakaz wjazdu do Chile przez 3 lata. Mężczyzna został już

serniczekwiedensky +446
Jak poznawalam chlopa myslalam sobie mlody informatyk bedzie duzo zarabial jako programista a on przyznal sie ze myslal o mnie mloda prawnicza bedzie duzo zarabiala jako adwokatka. Oboje malo zarabiamy ale jestesmy razem i wlasnie leze mu na jądrach.

od siebie polecam dodatkowo kompulsywną masturbację
@mirko_anonim: dlaczego? Coś cię boli podczas spaceru?
Lepiej znaleźć aktywność fizyczną, której jeśli nie lubisz to jest przynajmniej znośna, co to za życie, które ma być każdego dnia męczarnią.
Możesz zamienić część spacerów na inną aktywność, jazdę na rowerze, pływanie itp. Codziennie wykonywać,
@Alzena: Ok. Dzięki. Brzmi logicznie. Niestety są dni, że pada i ciężko się ruszyć. Wiadomo, z cukru nie jestem ale wszystko do prania, buty się rozwalają i szybciej zachorować można. Jak jest ciepło to jeszcze
Co prawda każdy jest inny i na każdego działa
Po prostu byłem aktywnym wykopowiczem ale zrobiłem #usunkonto ze względu na zbyt długi czas spędzany tu. Czasem oczywiście wejdę, poczytam coś ale nie chce się aktywnie udzielać (no dobra, parę razy odpowiedziałem z anonimowych). A, że ten zaułek internetu kojarzę i szanuje także zapytałem tu.
@pianinka: No właśnie problem u mnie jest taki, że odpuszczam np. jak
@pianinka: o to to.
@mirko_anonim: albo masz poważniejsze problemy niż tylko zapasienie albo teatralizujesz tu mocno.
@mirko_anonim: świetnie, jesteś dorosły, nikt cię do niczego nie przymusi. Siedź sobie wygodnie aż przewiozą cię tam gdzie mówił lekarz.
Przynajmniej wiesz gdzie leży twój główny problem, a to już coś.
Bo lekarz pierwszego nie sprecyzował, a na drugie sugerował czasem odpuścić nawet np. jak pogoda jest słaba albo źle się czuję. Nic na siłę - powiedział. Tylko tym sposobem to na
Co najmniej trzy dwa razy tyle samego łażenia.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
Hmm. W dzień robię ok 2-3tys kroków tak z samego "życia" czyli z dotarcia do pracy, w pracy i powrotu, z zahaczeniem jakiegoś sklepu (praca w biurze). Jak dorzucę do tego ok. godziny spaceru to spokojnie wpada te 7-8tys kroków i mam w totalu 10tys. Chodzę szybkim krokiem, ok, 6km przechodzę przez godzinę. Może jest te 10min więcej ale na pewno nie 2h. Generalnie nie liczę