Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty Widzę już wieszanie psów na mnie. Wyzwanie te miało na celu sprawdzenie, czy rzeczywiście tak łatwo jest się wyzerować, czy granie za małe stawki, żeby to miało sens, jest trudne (jest), czy granie bez analizy technicznej ma sens (nie ma), samo w sobie było obarczone dużym ryzykiem niepowodzenia, copytrading był udostępniony jedynie w celu bieżącego aktualizowania pozycji i nikomu nie kazałem grać razem ze mną, a całość miało charakter zabawy - o wszystkim tym pisałem na #wyzwanie40k , ale niektórzy mają krótką pamięć.

O prowizjach nawet nie wiedziałem, że jakiejkolwiek są, a koniec końców z racji wyzerowania nie trafiło do mnie nic.

Od nowego roku ruszam z poważnym tradingiem, teraz urlop i przerwa od wykresów. Ja już zaczynam rozumieć co czuje Rafał, o ile czyta w ogóle komentarze pod swoimi wpisami na twitterze
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@konrado12: no dobra ale on od kilku miesięcy chwalił się 100% zyskownymi pozycjami, ewentualnie pozycjami gdzie wychodził na zero, każdy trader czasem coś traci, nikt nie wie co przyniesie przyszłość, trzeba umieć się do tego przyznać
  • Odpowiedz
@stasiu84: ale ja również chwaliłem się stratami wielokrotnie, to że jesteście ignorantami i widzicie co chcecie to jest wasz problem, a to, że moja skuteczność wynosi 100% lub jest bliska temu też potwierdza to, że czytacie bezmyślnie co chcecie i wysuwacie niczym niepoparte teorie - pisałem wielokrotnie, co widać z resztą na screenach, że zarabiam więcej mając 60% skuteczności niż 100
showmeyourpotatoes - @stasiu84: ale ja również chwaliłem się stratami wielokrotnie, t...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@showmeyourpotatoes ja cię kopiowałem, ale jak widziałem co się szykuje to zamknąłem pozycję bo widziałem, że sam nie zamykasz. Nie było stoplosaow żadnych? W pewnym momencie tam sumka na BTC x100 była niezła, chyba chciwość zwyciężyła.
  • Odpowiedz