Aktywne Wpisy

malutak9913 +567
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
Schwarzfahrer +24
Powiem wam, że ten wykop stał się syfem i to niekoniecznie z winy moderacji
Pamiętacie jak wrzucano tu codzieńnie mema co był w gorących z zółto-niebieską gąbką i napisem, że żyje tu X milionów bakterii? Codziennie w gorących, dziś to zapostujesz lecisz na czarno - jesteś ruskim agentem
Dziś każdy wpis uznaje się za ruskiego trolla, wykopki na siłe pokazują jak tu się w polsce super żyje, jak jest zajebisty rynek pracy, jak wszystko
Pamiętacie jak wrzucano tu codzieńnie mema co był w gorących z zółto-niebieską gąbką i napisem, że żyje tu X milionów bakterii? Codziennie w gorących, dziś to zapostujesz lecisz na czarno - jesteś ruskim agentem
Dziś każdy wpis uznaje się za ruskiego trolla, wykopki na siłe pokazują jak tu się w polsce super żyje, jak jest zajebisty rynek pracy, jak wszystko

Wiem, że muszę ogarnąć aż tyle: PHP, Symfony, Git, MySQL, HTML, CSS, JavaScript, Apache, Docker, Git, Twig, Composer, CI/CD, SOLID, TDD.
Wybrałem PHP, ponieważ szukałem swojej niszy, lubię strony/sklepy/portale internetowe i dlatego, że kiedyś, wieki temu byłem frontasiem.
#php #pracait #pytanie
@zyje_zyciem: no to bedzie ciezko w czasach kryzysu gdzie nawet ludzie po studiach it maja problem ja na twoim miejscu wzialbym sie za cos innego niz programowanie
@ivall:
szukam pracy gdzie jest nieduży kontakt z ludźmi, doradzisz coś? bo ja poza IT i księgowością nie widzę innej branży, a tak btw. mam studia inf skończone
@ivall:
Cierpię na schizofrenię, ta choroba nakłada na mnie spore ograniczenia. Niestety nie mogę być m.in. kierowcą.
@zyje_zyciem: to w sumie programista bedzie pasowal, powodzenia, jak masz studia inf to powinienes dac rade na spokojnie
Dockera to w zasadzie w jeden dzień ogarniesz, dockerfile i docker-compose i więcej nie