Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gours klasyczny pisowski przekaz. Typ jeszcze niedawno stwierdzał, że Romanowski nie zamierza uciekać, bo tak obiecał

"Niedługo takie rzeczy szokować nie będą"
Już przygotowuje odbiorców na kolejne "nieposłuszeństwa" u putinowskiego cyngla na Węgrzech xD
  • Odpowiedz
@Gours nie widzę niczego złego w krytyce rządu.

Na tym polega demokracja że każdy z nas ma prawo a nawet obowiązek krytykować rząd gdy państwo działa źle.

A na płaszczyźnie praworządności działa wręcz PATOLOGICZNE.
  • Odpowiedz
@Michaald ale co mają moje poglądy polityczne do życia osobistego? Właśnie przez lewaków większość ludzi myśli, że jak jesteś homo/bi=lgbt. Dzięki tym dzbanom z rządu ludzie tacy jak ja mają tylko pod górkę.
  • Odpowiedz
@InnyWymiar90 Zaskoczyło mnie to, ponieważ zazwyczaj prawa strona nie jest przychylna osobom LGBT. Ale spoko, to są twoje poglądy i nic mi do tego. Po prostu mnie to zdziwiło i tyle. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Michaald

ponieważ zazwyczaj prawa strona nie jest przychylna osobom LGBT.

I sam wrzucasz mnie do tęczowego wora... sama się dziwię że są osoby które się utożsamiają z polską lewicą, przecież to trzeba mieć ujemne IQ, żeby słuchać co oni gadają
  • Odpowiedz
@InnyWymiar90 Stary, Spoko! Bez nerwów. Nie wrzucam cię do jednego wora. Nie twierdzę że jesteś jednym z osób LGBT. Po prostu myślałem że gość który "przebiera się za babę" nie będzie po prawej stronie. Nic więcej! Naprawdę! Jak coś napisałem nie tak to sory. Życzę ci miłego wieczoru. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz