Wpis z mikrobloga

@Yetos Aktualnie nigdzie, bo całymi dniami siedzę w swoim domku w Venore i gadamy z kucharzem se i zajadamy smakowe potrawki ༼ຈل͜ຈ༽ Chce iść na Sea Serpenty na Oramond ༼ຈل͜ຈ༽
  • Odpowiedz
@Yetos: na moim lvlu tak szczerze to ciezko o coś lepszego w moim mniemaniu- grimy sa lepsze pod katem expa ale waste duze, na werelionach gorszy exp ale lepsza kasa, asury zajete przewaznie.
Dzisiejsza sesja hienowa (screen) bo shamany są boosted + odpalilem preya na loota i spalilem sobie staminę zieloną 3h.
jeszcze na 2 charze polatalem 1,5h i zarobilem 115cc

Czacha paruje po niemal 5h na jednym spocie XD
m76859 - @Yetos: na moim lvlu tak szczerze to ciezko o coś lepszego w moim mniemaniu-...

źródło: obraz_2024-12-20_180034977

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@m76859: ja bym sprobował inny spot nawet dla wbicia charmów. lower rosh czy asura palace powinny byc czasem wolne. katasy na oramond czy jakies warzony tez
  • Odpowiedz
@Yetos: lower rosh to gorszy exp, na hienach przy pustej jaskini krece srednio 2,7kk/h rawa. na asura palace czy lower roshu 2kk to jest szczyt właściwie.
  • Odpowiedz
  • 0
@WscieklyIRozjuszonyManlet: ważne że już charm można ustawić, a loot faktycznie od blade uzależniony. Czasem srogo sypnie na plus a czasem ledwo na zero. No ale knightem do 300 i lepszej exury gdzieś trzeba przeboleć, a na grimach jednak najlepszy raw
  • Odpowiedz
@Glar: 31mlvl podstawy, 113 dist, charmy wound i freeze. Tylko latam tu od zawsze wiec umiem latać :p nawet jak latam charem brata 300rp to kręcę okolice 2.5 z summonem i 2.2 bez.

Moje eq to spange hełm (mana i mlvl imbu), ghost plate z life leechem, falcon bow z full imbu, falcon greavesy i winged bootsy. Miałem falcon coifa ale typ mi z-----ł ostatnio xd
2.1 Rawa to robiłem
  • Odpowiedz