Wpis z mikrobloga

• 131
@emerald-city: lizanie rowa pisowskiego to juz nawet nie jest obowiazek dla #konfederacja, to juz sie stało dla nich przyjemnościa xD juz nawet na obrazku konfiarstwo jest na samym dnie, co co zrobi pis, skapuje na nich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@emerald-city: Co to jest zwalczanie dezinformacji? Bo wydaje mi się, że wcale nie chodzi akurat o zwalczanie akurat ruskiej propagandy a ogólnie wszystkiego co nie pasuje naszej kochanej unii ;) Komentarz tego gościa też dobry, wrzucać pisiorów jako fanów putina nie pamiętając jak zaangażowali się na początku wojny to trzeba niezły fikoł zrobić
  • Odpowiedz
@emerald-city: Ooo płk Mazguła, ten co pisał że stan wojenny wprowadzony przez sowieckich aparatczyków to nic takiego, nic się nie działo. Pewnie dlatego że sam wtedy robił karierę i w tym uczestniczył.xD.
Pan płk sam ma sowiecką przeszłość, wstydu nie masz wstawiając jego wypociny.
"W latach 1975–1979 był podchorążym Wyższej Szkoły Oficerskiej Wojsk Zmechanizowanych im. Tadeusza Kościuszki we Wrocławiu"
"Jako oficer i dowódca należał do Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej"
"Po
  • Odpowiedz
mykaj do moskwy tam jest miejsce takich elitarnych umysłów, które wyłączyły tv i myślenie xD

@AntyJude: Od kiedy to w Moskwie panuje wolność słowa? xD

Coś ci się wyraźnie
  • Odpowiedz
@emerald-city: Czy wiadomo coś o oficjalnych wytycznych tego nowego Komitetu? Szuakłem czegoś na ten temat i znalazłem to:
https://dorzeczy.pl/unia-europejska/586488/von-der-leyen-zapowiada-agencje-do-walki-z-dezinformacja.html

A tutaj czytamy:

Polityk nie kryła, że chce forsować działania w zakresie kontrolowania przez Brukselę mediów społecznościowych. Chodzi o to, by właściciele mediów społecznościowych szybciej usuwali ze swoich serwisów "propagandę" i "fałszywe informacje", kiedy tylko zostaną o
  • Odpowiedz
troll czy psychopata

@AntyJude: i skończyły się "argumenty" xD. Zaczęły się rozpaczliwe inwektywy.

No cóż, u uśmiechniętych poziom kultury koresponduje jednak z poglądami politycznymi
¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz