@mrsopelek: a ile ten cały papież ma dywizji? ( ͡º͜ʖ͡º) czy tam folołersów na tiktoku
przecież to obsługują pewnie jakieś julki po studiach na wyższej szkole robienia hałasu, więc nic dziwnego. Natomiast dość ryzykowna ta zapowiedź materiału, jeśli nie było to dogadane, biorąc pod uwagę, jaki wydźwięk mają najczęściej te filmiki z jarmarków xDDDD Może być przykre zaskoczenie ( ͡°͜ʖ͡
@mrsopelek: bo to idealna reklama miasta i okolicy zauważ że po ostatnim pochwaleniu żeberek - bo zrobili je dobrze nagle ludzie jechali 250km do Szczecina po żeberka no bo przecież w promieniu 100km u nich nie ma nigdzie dobrych żeberek xDDD albo sami nie umieją widzieć że są dobre i potrzebują filmu - ja sam po fotce jak wygląda gatunek (waśkie podłużne kostki) i kolor jestem w stanie już ocenić
Bo nakręcają medialny szum. M.in. taki jest cel tych kont. Niestety. Też wolałbym, żeby miasto nie płaciło za jakiś upośledzony szajs
przecież to obsługują pewnie jakieś julki po studiach na wyższej szkole robienia hałasu, więc nic dziwnego. Natomiast dość ryzykowna ta zapowiedź materiału, jeśli nie było to dogadane, biorąc pod uwagę, jaki wydźwięk mają najczęściej te filmiki z jarmarków xDDDD Może być przykre zaskoczenie ( ͡° ͜ʖ ͡
Komentarz usunięty przez moderatora
zauważ że po ostatnim pochwaleniu żeberek - bo zrobili je dobrze nagle ludzie jechali 250km do Szczecina po żeberka no bo przecież w promieniu 100km u nich nie ma nigdzie dobrych żeberek xDDD albo sami nie umieją widzieć że są dobre i potrzebują filmu - ja sam po fotce jak wygląda gatunek (waśkie podłużne kostki) i kolor jestem w stanie już ocenić