Wpis z mikrobloga

• 1
@Myszerpyszer robiłem kiedyś rage quita od dark soulsow 1 i sprzedałem. Potem mi ktoś za to pocisnął, głupio mi się zrobiło, kupiłem jeszcze raz i skończyłem
  • Odpowiedz
@Foxing: Dokładnie xD też odbiłem się po pewnym czasie od tej gry bo już nie miałem cierpliwości.
@Myszerpyszer: Mutant Year Zero - na pewnym etapie niestety odpuściłem, bo prawdopodobnie musiałbym zaczynać całą grę od nowa bo miała strasznie upierdliwy gameplay (niczym xcom) i poziom trudności wywalało ponad skalę. Szkoda bo klimatyczna gierka.
Krs90 - @Foxing: Dokładnie xD też odbiłem się po pewnym czasie od tej gry bo już nie ...

źródło: obraz_2024-12-19_095029497

Pobierz
  • Odpowiedz
@Myszerpyszer: odbiłem się od Dark Souls za pierwszym podejściem, bo grałem "w ciemno" i miałem upośledzony build. Potem przeszedłem Sekiro, Elden Ringa i wróciłem, tym razem przeszedłem z palcem w nosie.
  • Odpowiedz
@Myszerpyszer: Sifu i Returnal. Do tego pierwszego chyba nie mam cierpliwości — fajna bijatyka, ale tam naprawdę trzeba trenować, trenować i jeszcze raz trenować, żeby coś ugrać. Jeśli chodzi o Returnal — cóż, gra naprawdę super, klimat i koncept rewelacja. Udało mi się przejść do drugiego biomu, ale prób przeskoczenia do trzeciego miałem chyba z 10. A gdzie tam kolejne cztery czy ile tam ich finalnie jest. Może kiedyś wrócę,
  • Odpowiedz