Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +109
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
pieknylowca +321
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wujek był ekscentrycznym człowiekiem o specyficznych przekonaniach. Zajmował się leczeniem ludzi energią. Używał ręcznie zrobionych tablic i skali, które badał wahadełkiem. Jego wierzenia były trochę powiązane z buddyzmem i z Jezusem. Bałem się, że kiedyś nieumyślnie spowoduje czyjąś śmierć (podobno prosili go o pomoc ludzie z nowotworami), a chyba takimi wierzeniami w energię zaszkodził sam sobie. Wierzył również, że meteoryty leczą dobrą energią. Miał wizję, gdzie zmarły dziadek zakopał skarb w postaci 12 000zł. Kopał dół w starym garażu podczas obecności pozostałych mieszkańców bez ich wiedzy i nic nie znalazł.
Mówił o swoim poprzednim wcieleniu 12 000 lat temu. Żył na innej planecie i jego planetę zaatakowali źli kosmici. Miał tam żonę, którą podobno znalazł w naszym świecie, ale potem i ona się zwróciła przeciwko niemu atakując go złą energią i przez to miał zachorować.
Gdy był u nas w Polsce w czerwcu to mówił, że miał kiedyś raka, ale wyleczył go energią. Ogólnie wierzył w dziwne teorie spiskowe (czipy w szczepionkach, lekarze podpisują pakt z diabłem, tajne amerykańskie biologiczne laboratoria na Ukrainie, reptilianie itp.) Miał obsesję na punkcie pięcioramiennych gwiazd które są ponoć szatańskie a dobre są sześcioramienne. Bał się liczby 66 i umarł mając właśnie tyle lat.
Zawsze podchodziłem do jego przekonań z dużym dystansem. Jednak raz miałem sytuację, której nie potrafię wytłumaczyć, może to tylko zbieg okoliczności. Czułem ból w okolicy nerek, ale tego samego dnia mi przeszło. Potem wujek zadzwonił do mamy, że miałem chore nadnercza, ale mnie wyleczył.
Powiedział mi też o swojej przepowiedni "W połowie lipca na świecie zacznie pojawiać się dobre ufo które będzie leczyć świat dobrą energią. Zakończy to wszystkie wojny i na świecie zapanuje radość i miłość". Miałem wtedy bekę z tej przepowiedni, ale po jego śmierci na świecie zaczęło się coś dziać. Co do ufo, to ciotka w dzieciństwie pracując w polu widziała czarnego małego ludzika obok jego statku, a inny wujek stwierdził, że go ufo porwało i w szybkim czasie mógł podróżować do Czech lub Niemiec. Jeżeli przestanę się odzywać to znaczy, że i mnie porwali ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Napisałem ten wpis, by upamiętnić bliskiego mi człowieka.
#smierc #ufo #teoriespiskowe
źródło: temp_file6286762122089311841
PobierzKolega wspomniał o schizofreni, jeśli rzeczywiście ją miał to nieźle posrana sprawa.
W ogóle ciekawi mnie dlaczego sporo takich ludzi ze schizofrenią ma takie ciągoty do fraktali.
Lecz ludzi energią
Nie umiej wyleczyć siebie
@George_Liquor chyba z jakichś grupek na fb plus często przeglądał jakieś temu/aliexpress i sprawdzał wahadełkiem dany przedmiot czy ma dobrą energię
@boroniowy: jak kobieta nie ma na siebie pomysłu to zostaje psychiatrą, nie znaczy to że dobrym
@boroniowy: Tak zwany sześcian Metatrona (ang. Metatron's cube) - stosunkowo świeży (pod względem historycznym) symbol wiązany z tak zwaną "świętą geometrią". Tego rodzaju symbole i motywy geometryczne zrobiły się w ostatnich latach bardzo popularne wśród miłośników ezoteryki i podobnych klimatów, taka moda ;)