Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: najśmieszniejszą sprawą jest to, że wzrost kandydata jest bardzo często główną wytyczną kobiet podczas oddawania głosu. W usa dlatego w debatach na prezydenta kandydaci mają tak ustawione stanowiska do gadania by byli równi wzrostem
  • Odpowiedz
Naczytał się Wykopu, że wzrost ma znaczenie

@dr_papieros: Wzrost ma znaczenie. Gdy wyborcy w USA nie mogli się zdecydować, na którego z kandydatów oddać głos, to głosowali na wyższego. To było ich kryterium. W całej historii wyborów w USA chyba tylko dwukrotnie wygrał kandydat z niższym wzrostem.
  • Odpowiedz
@WielkiNos C.d.

1. PiSia propaganda: Trzaskoski jest niski hehe
2. Trzaskowski: Ale ja nie jestem niski
3. Giertych: Ale on nie jest niski
3. PiSia propaganda: Trzaskoski chwali się wzrostem hyhy, sama merytoryka u Giertycha też!
  • Odpowiedz
  • 0
@ish_waw PIS chwali się że ich kandydat na prezydenta jest wyzszy
tr,askowski jest średniego wzrostu
A Giertuch chciał się pochwalić swoim wzrostem po prostu
  • Odpowiedz
A w walce politycznej coraz bardziej merytorycznie. Giertych postanowił własnym ciałem bronić Trzaskowskiego.

@WielkiNos: K---a jaka żenua. Co te konserwy mają, że walą konia do wzrostu kandydatów na stanowiska polityczne? W tym i zeszłym roku pisowcy i k0nfiarze to samo xD
  • Odpowiedz
@gr100 No ale PiS latami przepie*dalał pieniądze na propagandę o tym, jak to niby niski jest Trzaskowski, a Duda przy nim taki wysoki. W TVP opowiadali, że Trzaskowski to w ogóle ma 170 cm, a Duda 12 cm wyższy.

To się nie zaczęło teraz. A jakaś próba sprostowania tego to od razy „hyhy merytoryki nie ma to się wzrostem chwali”.
  • Odpowiedz
  • 0
@ish_waw temat wzrostu andydatow wypłynął przed wyborami prezydenckimi

Wcześniej to było naśmiewanie się z Kaczyńskiego
Wieloletniej propagandy apropos trzaska nie zauważyłem

Ale sledze polska politykę raczej dla rozrywki więc mogę się mylic
  • Odpowiedz