Wpis z mikrobloga

Ziom 26 lat sie zakochal w 15 latce xD Jak mnie pyta o radę to mówię ze sie nie wtrącam, ale to długo nie przejdzie xD W sumie juz legalna a on normalny to w czym problem. A ona taka wyrośnięta ze bym nie powiedzial ze taki szczyl xd
Jak oceniacie?
#zwiazki #pytanie

Chłop 26 lat z 15 latka

• To dobre 38.7% (63)
  • To zle 61.3% (100)

Oddanych głosów: 163

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@martinez11033: jak są na takim samym poziomie intelektualnym to ja nie widzę problemu ale to by oznaczało że ta nastolatka jest wyjątkowo dojrzała co rzadko się zdarza albo twój kolega jest po prostu opóźniony w rozwoju a nie „normalny” jak piszesz
Tak to widzę
  • Odpowiedz
No ale w czym masz problem jak gość właśnie żaden patus xD

@martinez11033: Normalni ludzie nie zakochują się w dzieciach. Jeśli twój ziom jest na jej poziomie mentalnym, to wyrazy współczucia. Też mam takie duże dzieciaki w robocie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@martinez11033: Uważam, że "wiek" powinno liczyć się od ~20 roku życia.
Bo do tego momentu wszyscy mamy triala, żyjemy pod parasolem rodziców/szkoły, nie mamy żadnych odpowiedzialności.

Dopiero od pewnego pułapu, najczęściej powiązanego z wyprowadzeniem się z domu, zaczyna się prawdziwa dorosłość. Bo jest powiązana z prawdziwą odpowiedzialnością. Dopiero wtedy naprawdę zaczynamy rozumieć, że akcje mają konsekwencje (bo pierwszy raz nikt nas z nich nie broni). Mama nie pisze nam zwolnienia
  • Odpowiedz