Aktywne Wpisy

Badmanek +261
#milliebobbybrown #logikarozowychpaskow #strangerthings
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
źródło: temp_file3989706549420523953
Pobierz
Pan_Slon +288
Rozmawiam sobie z córka(7 lat za chwile) nt włosów i czesania, mówi że będzie musiała umyć włosy ale jak mama jej myje to woda leci jej do oczu, a mama mówi, ze ona tak musi. Córka mówi, że nie lubi tego i nie chce żeby mama myła jej włosy.
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama

Bardzo proszę o pomoc w wyborze jakiegoś dekodera porządnego, no bo jak to tak przed Świętami bez telewizora... Teściowa mi się zapłacze, albo uzna że będzie oglądała u mnie... 8-/
#dvbt2 #elektronikauzytkowa #tv #telewizja #pytanie
jak na gwarancji to do sklepu. Najtańsze dekodery to w zasadzie wszystko jedno. Miałem tak, że też się zepsuł i sklep wymienił na... inną markę o tych samych parametrach. A dobre dekodery to Ferguson choć pilot w takim jeszcze dvbt 1 też padł ale sam dekoder działał aż do zmiany standardu.
niestety nie jest już na gwarancji, a z samym sklepem, który jednocześnie jest producentem, nie mogę się skontaktować - na maila nie odpowiadają, a telefony nie działają. Myślałem właśnie o Fergusonie T75, ale jestem ciekawy innych propozycji, może Mirki się wypowiedzą