Wpis z mikrobloga

@csNE: jak trafie na typa co wali we mnie z golda i przebija za każdym razem (czekam max do 2 pestek) to robie nawrotke i jade na inną flanke
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@KimDzongJaroslaw: @pavlo0 myslalem ze juz nastaly takie czase w których strzelanie z golda jest czyms naturalnym. Powiedzialbym ze rzadziej sie uzywa zwyklej amunicji anizeli goldowej. Jak zaczynalem grac w wota to goldowe pociski kosztowaly golda z tego co pamietam
  • Odpowiedz
@csNE strzelanie z golda jest rzeczą naturalną od momentu kiedy można ją kupić za srebro. Z każdym dniem takich płaczków ubywa, teraz to są już dinozaury. Jest jeszcze grupa graczy która gra beznadziejnie i te słabe wyniki zrzucają na to że drużynki słabe albo że przeciwnik z golda strzela xd
  • Odpowiedz
  • 0
@csNE Kolejny z powodów dla ktorych przestalem grać lol.
Pare lat temu obiecywali rebalansy calej amunicji rozumiem, ze znów mieli w 4literach swoje obietnice? Czy jednak cos zrobili?
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Dajzel: a ja nie wiem stary, ja tak sie interesuje nowosciami w wocie jak i polityka. Czytam o jakichs zmianach jak gram, a ja jestem graczem sezonowym. Teraz to praktycznie kazdy wciska 2 na klawiaturze
  • Odpowiedz