Wpis z mikrobloga

#apexlegends Jest jakiś serwer, żeby skleić team? Ciągle gram solo i na rankedach w platynie już się zaczyna taki autyzm z randomami, ze to szokers bonkers i dojście do diamentu zajmuje mi full czasu
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sajko: na tagu kiedys tez mozna bylo znalezc, chociaz nie wiem czy ktos tu jeszcze zaglada xD
Ja juz chyba po tym sezonie odpuszczam bo hui mnie sczela
  • Odpowiedz
  • 0
@DavyX: ja dobiłam do diamenta i wczoraj nowy split wszedł. Szczerze, to trochę teraz mam przesyt i muszę odpocząć od apexa i grania z tyloma petami i użerania się z kretynami.
  • Odpowiedz
  • 0
@patoologiaa: na zdjęciu widze platyne II nie diamenta xD chwalisz się czy żalisz? Bo nie wiem co to wnosi do wątku. Ja jestem w Platynie I w połowie do diamenta solo q.
  • Odpowiedz
  • 1
@patoologiaa: dlatego pytałam, czy gdzieś są serwery do grania z drużyną, a ty sie ty flexujesz xD Miałam kumpli z niemiec ale ja robiłam progress w graniu a oni stali w miejscu i nie dało się po dwóch miesiącach z nimi już grac, bo ja diament a oni ze złota I nie mogli wyjść. Poznałam dwie kolejne osoby to jedna weszła do platyny i powiedziała, że już nie gra bo
  • Odpowiedz
  • 1
@patoologiaa: ja mam prawie 30 lat a ty nie znas? xD, nie chciałabym bo wstyd z takimi umiejętnościami xD wole z kimś na swoim poziomie i nie robić sobie wstydu
  • Odpowiedz
@sajko: nie powiedziałabyś że poziom podobny? ja taką rangę wbiłem po 40 dniach grania (ogólnie) więc jakbym teraz wrócił to diamencik na luzie by był

jak ty chcesz to mozesz poprosić z taką rangą 3 sezony temu xD

nie rozumiem tego
  • Odpowiedz