Aktywne Wpisy

solejukowski +32
źródło: 1000081723
Pobierz
MateMizu +139
Od początku uważałem, że system kaucyjny to g---o nastawione nie na ekologię, a na dojenie hajsu z ludzi.
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
źródło: 1000016755
Pobierz

Polećcie jakieś niesłodkie, najlepiej chłodzące liquidy. Kupiłam cztery i wszystkie to guwniane ulepy.
Nie, nie zamierzam się bawić w komponowanie i mieszanie własnych płynów od zera. Longfille też odpadają szczególnie że od marca zapewne zostaną wycofane przez producentów.
#vape #vaping #epapierosy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: kup marlboro
@mirko_anonim: Zastanawia mnie dlaczego mieliby to zrobić. Przewidują, że będzie mały popyt na nie, czy chcą zwiększyć zyski. Bo na longfillu da się zaoszczędzić, ale bazę wtedy trzeba mieć z innego źródła. Jak z innego źródła, to mniej zarobią te firmy.
A co do pytania anona, ja tam ostatnio używałem
@emil-pioro: A to nie słyszałem o tym. W internecie nic nie mogę na ten temat znaleźć jak teraz patrzę.
Tutaj są te głównego zmiany, dotyczące podwyżek akcyzy i nałożenia tego podatku dla naszego dobra na urządzenia, a odnośnie longfilli, to definiuje to ustawa, która podciągnęła zakaz sprzedaży beznikotynowych liquidow dla niepelnoletnich, czyli beznikotynowe longfille, tak jak wszystko nikotynowe, podlegają pod ustawę UE tzw. TPD, które zakazuj legalnym producentom wlewania liquidow do butelek większych niż 10ml właśnie. Ogólnie odnalezienie się w tym co oni tam robią dla naszego zdrowia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
bazę na zero możesz mieć choćby z apteki, firmy już chyba dawno nie zarabiają na c2h4(oh)2 i c3h6(oh)3.
nie wiem skąd wy tę sól bierzecie legalnie albo przynajmniej tak żeby się nie okazało że spełnia wyłącznie chińskie standardy ( ͡°