Aktywne Wpisy

Anonek463 +105
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie

źródło: image
Pobierz
Tdxd +106
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
źródło: temp_file8084767046276324643
Pobierz@Saprofit: To się niestety często zdarza (choć to u tzw. katolików kulturowych) ale nie tłumaczy jeszcze większego zainteresowania podobnymi praktykami w krajach typowo ateistycznych jak Czechy czy kraje byłego ZSRR gdzie to
Jedno szamaństwo wypiera drugie.
Kościół katolicki jest w odwrocie, więc freelancerzy węszą zysk.
Plus takie szamanki zawsze były. Tyle że kiedyś znały je baby z okolicznych wsi a teraz widzicie je w internecie.
@krystekw2 jedna bajka przestaje być promowana więc pojawia się konkurencja, z resztą to często było z religia wymieszane, teraz częściej można zobaczyć ten nie katolicki szamanizm
@WinterLinn to samo można powiedzieć o tych szamanskich metodach bo ktoś coś zrobił i zadziałało, tylko
https://youtube.com/shorts/QSA7cMfhCJg
Tu masz kolejne wyznanie.
Dowodów jest cała masa i nawet nie trzeba wierzyć specjalnie trzeba po prostu mieć pokorę i nie czekać aż wyższy
źródło: temp_file8328086049027189956
Pobierz