Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zrobiłem tak zwany comming out przed rodzicami i aktualnie chyba zostałem wydziedziczony plus w gratisie nie mam gdzie mieszkać. Trzeba było poczekać do czasu wyprowadzki z rodzinnego domu

#gorzkiezale

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jestes cieply?

@korona_swirus: Nie wiem czy OP jest ciepły, ale wychodzi na to że rodzice są zdecydowanie zimni, skoro w taki sposób potraktowali swoje dziecko.

• Odpowiedz
bo jeśli serio chlop powiedzial że jest jakimś gejem czy transem czy innym tęczowym to można zrozumieć rodziców

@Gargulec_Wlochaty: Naprawdę? Rodzice zwykle "wiedzą lepiej" hehe, ale to niedopuszczalne (przynajmniej dla mnie) żeby z tak błahego powodu wyrzucać własne dziecko z domu. Bycie "tęczowym" to nie jest jakieś przestępstwo.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Teoretycznie nie biłbym brawo gdybym np był twoim ojcem, ale za wydziedziczenie i wyrzucenie z domu powinno się pozywać do sądu. Jak tak wyglądają zdrowe, "polskie "rodziny, niech je zaora lewica poprawnością polityczną.
  • Odpowiedz
@sberatel: mam na myśli że można zrozumieć rodziców i im współczuć, bo pomyśl sobie ile czasu i pieniędzy władowali w wychodzwanie dziecka, a potem okazuje się że to jakiś tęczowy, ani to rodziny nie przedłuży, normalne też to nie jest. Poza tym póki jest na ich utrzymaniu to w takiej kwestii akurat mają jakiś wpływ na jego życie, a jak mu nie pasuje i woli swoich 'kolegów' to droga wolna...
  • Odpowiedz