Aktywne Wpisy

okoboji +21
witam co sądzicie o tego typu stylizacji na zapoznanie z przyszłymi "teściami"?
i ewentualnie takie ciuchy są w zara/h&m czy to trzeba na wymiar szyć?
#modameska #ubierajsiezwykopem #kiciochpyta
i ewentualnie takie ciuchy są w zara/h&m czy to trzeba na wymiar szyć?
#modameska #ubierajsiezwykopem #kiciochpyta
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-16 o 10.32.55
Pobierz
nonOfUsAreFree +125
To jest ciekawa informacja. Ruch na portalach i apkach randkowych radykalnie spadł w relacji do szczytu z lat 2016-21. Tinder stracił 40% użytkowników, Match Group 50%. Bumble stracił 90% wyceny rynkowej z powodu spadającego zainteresowania.
Autor wskazuje, że powodem jest kobieca hipergamia motywująca do szukania potencjalnych partnerów wśród 6% męskiej populacji (najlepiej zarabiających i najprzystojniejszych). Tymczasem mężczyźni przeszukują 60% ofert.
To oznacza, że większość kobiet jest ofiarą złudzenia, że jej potencjalny wybranek ma ochotę
Autor wskazuje, że powodem jest kobieca hipergamia motywująca do szukania potencjalnych partnerów wśród 6% męskiej populacji (najlepiej zarabiających i najprzystojniejszych). Tymczasem mężczyźni przeszukują 60% ofert.
To oznacza, że większość kobiet jest ofiarą złudzenia, że jej potencjalny wybranek ma ochotę

![18 lat piekła za niewinność. Jak system zniszczył Tomasza Komendę [ANALIZA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7db4a971a4e2cc0f3ef69f1a2897774e83175650c4628e525fef6b0459d8627d,q80.jpg)

Ponownie nie zdałem egzaminu na #prawojazdy :( Kolejny termin za miesiąc... Chciałbym się poradzić - jak sobie radziliście z tak długimi przerwami między egzaminami (o ile są tu tacy)? Ile dodatkowych jazd doszkalających braliście przed każdym kolejnym egzaminem? Wiem, że to jest kwestia indywidualna, ale mimo wszystko chciałem zasięgnąć języka.
Poprzednio wziąłem sobie dwie lekcje (4h) w dwa dni poprzedzające egzamin. Nie wiem, czy teraz brać znowu dwie, czy może jedną... Myślę, że dość dobrze radzę już sobie za kierownicą, po prostu zjada mnie stres. Zasadniczy problem wynika z tego, że jazdy kosztują tyle, co zboże. Jedna lekcja (2h) to 220 zł.
Jak to u was wyglądało/wygląda?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Oblałem na łuku... Ale nie dlatego, że technicznie źle go wykonałem. Po prostu zapomniałem włączyć światła mijania ze stresu. Szlag mnie trafił, bo czekałem miesiąc, denerwowałem się, wydałem kasę na dwie dodatkowe jazdy i mogę powiedzieć, że na drodze czuję się naprawdę ok. Po czym przychodzi egzamin i wykładam się na takim czymś. Ciężko nawet opisać słowami jak się z tym czuję. Staram się ze