Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim troche brzmi jakby nie odnalazla sie w tej roli, ale sama przed soba tego nie przyzna, wiec cala zlosc wywala na ciebie. Do tego moze dochodzic depresja poporodowa, ktora przemienila sie w cos powazniejszego.
Mega slabo. Dzieciak chlonie wasze emocje jak gabka, nie musi rozumiec slow ale czuje wibracje. Zrobcie z tym cos jak najszybciej.
Porozmawiaj z nia na spokojnie o tym jak chce zeby wygladala Wasza rodzina, jakimi rodzicami
  • Odpowiedz
. Od 1,5 roku nie wychodzę nigdzie poza pracą. Dosłownie nigdzie. Olałem kolegów, olałem hobby i pasje. Wybija 16:30-17 jestem w domu.

@mirko_anonim: Uległeś jej więc straciła szacunek do ciebie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
skrupulatny-twórca-73: Obczaj książkę "No more mr nice guy".
Dałeś sobie wleźć na głowę "bo dziecko" i tak będziesz miał bo już przyjęła to za normę w związku z dzieckiem. Tak jak ty to wziąłeś za normę bo w rodzinie miałeś podobnie. Powtarzacie schematy ze swoich domów. Ciężko jest z tego wyjść, zwłaszcza jak jedna strona nie widzi problemu.
Ja np. u siebie widzę że zachowuje się jak mój ojciec z niektórymi rzeczami których
  • Odpowiedz
tylko zacznij znów być facetem.

Ewidentne pomylenie pojęć, facetem to on stał się teraz, mężczyzną musi się stać ponownie. Chociaż nie wydaje mi się, aby to cokolwiek zmieniło, bo u niej za dużo męskiej energii się pojawiło.
  • Odpowiedz
miałeś w domu darcie mordy więc jak żona ci drze morde to jest to dla ciebie ok, bo tak pamiętasz że ma wyglądać rodzina.

@mirko_anonim: Nie no, on tego nie akceptuje w normalnym trybie życia - on to akceptuje w tym szczególnym, kiedy jest potrzebny. Jak ktoś ukochany nie domaga, to bez litości go karcisz że nie domaga i ma się ogarnąć? Bo nie wiem, może tak trzeba, tylko wiesz,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
skrupulatny-człowiek-50: Mialem to samo, Po porodzie wieczne pretensje kalibru ze np specjalnie zostawilem fusy w ekspresie i ona musi wyrzucic bo ikonka sie jej pokazala, albo ze wode wypilem z czajnika a ona miała ochote ://// ja pracowalem ona nie, ale sumarycznie wiecej czasu to ja bylem z dzieckiem za noworodka. Przy mnie zrobila pierwszy krok, Nauczylem 2 latke czytac literki oraz mowic po angielsku, teraz mowi biegle (ma 3 lata).
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
skrupulatny-twórca-73: @skrupulatny-człowiek-50:
ale jak nie masz dziecka to chociaż jak piszesz już te fantazje niewiadomo po co to doczytaj o rozwoju dziecka, bo 2 latka nie nauczysz czytać, a już na pewno nie mówić biegle po angielsku.
chyba ze jestes botem co ma spamowac internet bzdurami. też nie wiadomo po co.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz