Aktywne Wpisy

annlupin +19
siedze se jusz a co uwas
źródło: annlupin4568795847
Pobierz
Mantusabra +12
żyjemy w stymulacji
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin4568795847
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mega slabo. Dzieciak chlonie wasze emocje jak gabka, nie musi rozumiec slow ale czuje wibracje. Zrobcie z tym cos jak najszybciej.
Porozmawiaj z nia na spokojnie o tym jak chce zeby wygladala Wasza rodzina, jakimi rodzicami
@mirko_anonim: Uległeś jej więc straciła szacunek do ciebie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Dodanym jeszcze jakieś nagrywanie jednak tych sytuacji, dokumentowanie jakby były potrzebne przy jakimś rozwodzie czy sprawie. Gdyby poszło już na grubo
Dałeś sobie wleźć na głowę "bo dziecko" i tak będziesz miał bo już przyjęła to za normę w związku z dzieckiem. Tak jak ty to wziąłeś za normę bo w rodzinie miałeś podobnie. Powtarzacie schematy ze swoich domów. Ciężko jest z tego wyjść, zwłaszcza jak jedna strona nie widzi problemu.
Ja np. u siebie widzę że zachowuje się jak mój ojciec z niektórymi rzeczami których
Ewidentne pomylenie pojęć, facetem to on stał się teraz, mężczyzną musi się stać ponownie. Chociaż nie wydaje mi się, aby to cokolwiek zmieniło, bo u niej za dużo męskiej energii się pojawiło.
@mirko_anonim: Nie no, on tego nie akceptuje w normalnym trybie życia - on to akceptuje w tym szczególnym, kiedy jest potrzebny. Jak ktoś ukochany nie domaga, to bez litości go karcisz że nie domaga i ma się ogarnąć? Bo nie wiem, może tak trzeba, tylko wiesz,
tyle słów i zero treśći. Jesteś botem?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
ale jak nie masz dziecka to chociaż jak piszesz już te fantazje niewiadomo po co to doczytaj o rozwoju dziecka, bo 2 latka nie nauczysz czytać, a już na pewno nie mówić biegle po angielsku.
chyba ze jestes botem co ma spamowac internet bzdurami. też nie wiadomo po co.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta