Wpis z mikrobloga

@dqdq1 Boimy? On jest z wolnościowcej strony.
@Idaho59 Tylko przypominam, że obecnie premierem jest gość z urojeniami tak mocnymi, że wyzywa prezydenta najbardziej antyrosyjskiego kraju na świecie, od ruskich agentów i że jest to udokumentowane ¯\(ツ)/¯
To jest odlot na podobnym poziomie co u kaczyńskiego z samolotem.
To wszystko było by naprawdę śmieszne, gdyby nie było prawdziwe.
  • Odpowiedz
  • 297
@Kulek1981: tak, boicie się. W życiu nie widziałem takiego pełzania przed kimś jak pisowcow przed trumien „olaboga wszechwładny trump”.
  • Odpowiedz
Boimy? On jest z wolnościowcej strony.

@Kulek1981: tja, właśnie dlatego zapowiada wolnościową deglobalizację i wolnościową wojnę celną z Chinami i EU xD Wolnościowy protekcjonizm. Kłamstwo jest prawdą, a wojna pokojem.
  • Odpowiedz
wyzywa prezydenta najbardziej antyrosyjskiego kraju na świecie, od ruskich agentów i że jest to udokumentowane ¯\(ツ)/¯

To jest odlot na podobnym poziomie co u kaczyńskiego z samolotem.

@Kulek1981: tak, 14 lat n-----------a o zamachu smoleńskim, i 14 lat robienia szopki i politycznego tańca na trupach to jest dokładnie ten podobny poziom xD

Prawda jest taka, że nikt nie daje j-----a o publiczne wystąpienia, bo można na siebie n---------ć, a potem
  • Odpowiedz
@bacaa90 Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hadolf_Itler Mam gdzieś czy się ktoś o coś obrazi. Mówię tylko, że premier kraju, piedrolący takie głupoty o prezydencie innego kraju, powinien przestać być premierem na następny dzień, bo ma urojenia i trzeba to szybko leczyć.
@Idaho59 Herr piesio makreli, mówi to, co mu kazali, bo taka jego rola? Nowe, nie znałem ¯\(ツ)/¯
@xfin Kaczyński i jego odloty
  • Odpowiedz
Kaczyński i jego odloty od czternastu lat, powinna zbadać jakaś mocna osoba, bo tyle kasy co tam przewalił, to można by pewnie jakiś szpital uratować. Za samą ochronę jego domu policją, powinni mu zarzuty postawić.

@Kulek1981: i tu się zgadzamy
  • Odpowiedz
Berkowicz już odpisał? xDD

@dawid131: właśnie wpis wisi już prawie od 3 godzin i dalej zero odzewu od Berkowicza. Zaczynam się niepokoić, a może chłop gdzie leży, a może w szoku jest ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kulek1981 Trump jest liberałem/libertarianinem? Ale wy takich nie lubicie - nie uznają Chrystusa za króla, są za prawem do aborcji i nie lubią przywilejów dla organizacji religijnych, typu Kościół katolicki.
  • Odpowiedz