Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bartd palowany powinien być tez kaczynski i cała reszta, za kłamstwo jakie wmówił ludziom o zamachu. Nie było by zakłócania, gdyby nie kłamstwa na ten temst, proste jak yebani3.
  • Odpowiedz
@ZionOfel No, chłop został zatrzymany na dwa dni za notoryczne zakłócanie uroczystości obchodów miesięcznicy.
Co w tym jest bezpodstawnego?

Chłop dostał w dwa dni tyle co pracownik kołchozu w dwa miesiące, więc tak, odszkodowanie było duże i wystarczające.
  • Odpowiedz
  • 0
@ZionOfel 10k dostał za 2 dni jakie mało co mało
A po co on tam łazi z tymi tablicami, specjalnie zadymy szuka.
Nie istnieje obowiązek oglądania go :((((
  • Odpowiedz
@ZionOfel: chłop musi sobie brać pod uwagę że mogą go raz na jakiś czas przymknąć w takich sytuacjach. Z podstawami czy bez. Powinien mieć to wliczone w ryzyka swojej działalności. Poza tym nie siedział tam 48 h tylko dokładnie 18 godzin (555 zł/h)
  • Odpowiedz
@ZionOfel: tak z ciekawości, byłeś widzem Kanału Zero? Ciekawi mnie czy dopiero teraz doszedłeś do tych wniosków, że to republika, owinięta trochę mądrzej w propagandę pisowską? Pisze bez żadnego sarkazmu.
  • Odpowiedz
  • 0
@czemuztak: Nie byłem jakimś ultrasem, po prostu obejrzałem kilkadziesiąt jego rozmów jeszcze z czasów "Kanał Sportowy" (z powodu ciekawych gości)i do tego kilka jego solowych felietonów i debatę o CPK. Do tego Rożka, Mellera i Dębskiego po kilka wydań. Miałem jeszcze zamiar zobaczyć Dymka z jego projektem, ale nie było mi jeszcze dane. Może coś tam jeszcze w śladowych ilościach.
  • Odpowiedz
@ZionOfel: stanowski zachowywał sie jak ostatni dzban. W żadnym państwie prawa nie może być sytuacji bezprawnego zatrzymywania kogokolwiek za nic. I to dosranie się do zadośćuczynienia. Aż mi się przypomniala sytuacja z Tomaszem Komendą - wg rozumowania naszego zakolaka dostał kasę i to miliony to wszystko gra xD pytania o to czy ktoś się leczy i czy wziął leki to już dno dna. Spuentował to że jedni trochę wariaci z
  • Odpowiedz