Wpis z mikrobloga

@Notes mam wolne rano w poniedziałek do 12, potem w pracy do 20. Wtorek wychodzę z domu o 7:30, wracam do domu dopiero w środę o 20. Czwartek praca 8-19. W piątek 8-13. Sobota wolna, niedziela zaczynam o 19, kończę o 7 w poniedziałek i o 12 już zaczynam.
Wychodzi na to, że wolne mam chwilę rano w poniedziałek, w tygodniu 2 dni po 20, piątek po 13 i weekend, ale
  • Odpowiedz
@wooster: nie klei mi sie to wszystko :) ktos tu jawnie łamie kodeks pracy bo chociazby sam fakt, ze pomiedzy zmianami musisz miec przynajmniej 11h przerwy zaburza to w jakim systemie pracujesz. daj adres firmy to odrazu wysle pip :)
  • Odpowiedz
nie wszyscy pracują dla jednego pracodawcy na uopie

@wooster: no to widzisz, to byl twoj swiadomy wybor :) ja mam mala dzialalnosci i tez tak z-----------m. po latach jednak doszedle do wniosku, ze zycie jest wazniejsze i tak poprzestawialem swoj plan pracy i obowiazki, ze finansowo jest caly czas dobrze a moge sobie chociazby pozwolic na mirkowanie z toba albo wyjazd na weekend gdzies w teren zeby odpoczac.
szanuje za
  • Odpowiedz
@Notes wiem, muszę to zmienić. W przyszłym roku w końcu się przeprowadzę na swoje pod miasto i trochę będę musiał sobie poprzestawiać plan, bo mając tak mało czasu dla siebie to nie da się cieszyć życiem.
  • Odpowiedz
@wooster: tak czy siak :) jak masz wolna chwile to inwestuja ja w jakies hobby. nie przesypiaj calego czasu :) spij tyle ile potrzebuje organizm a potem rob cos co troche oderwie cie od z--------u. trzymam kciuki
  • Odpowiedz