Aktywne Wpisy

ramotka +18
Jak na to mówicie?
#glupiewykopowezabawy
#glupiewykopowezabawy

źródło: eb473c08ddb3b443ab9a78172b1a0df6d78f07a4a42468b30c191b8d0060bb87,w800(1)
PobierzJak to nazywacie?
- Smoktasy 8.8% (28)
- Siuśki 47.2% (150)
- Susańce 10.1% (32)
- Ćmokańce 34.0% (108)
loduwa +2
Parkujecie czy nie parkujecie na miejscach dla osób z dziećmi? Prawnie chyba nie istnieje taki przepis który zakazuje co? #parking #warszawa #motoryzacja #prawojazdy #prawo

źródło: IMG_9737
Pobierz
Piekarnik ELECTROLUX EOC8H31Z vs ELECTROLUX loe8h31z. Różnica to seria 700 vs 800. Cenowo wychodzi podobnie.
Wg strony Electrolux, pomiędzy seriami różnica to jedynie gotowanie na parze dla serii 800. Niby fajnie, ale maszynę do gotowania na parze też mam w domu i nie korzystałem z niej od dwóch lat. Co by zmienił piekarnik w takiej sytuacji? Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
https://www.electrolux.pl/taste/discover/buying-guides/ovens/
#budujzwykopem #agd #budowadomu #dom
@w00nski: szczerze, jak nie pieczesz nic specjalnego codziennie to jeden h u u u ktory piekarnik kupisz.
W tej cenie osobiście to już chyba lepiej szukać czegoś z pyrolizą. Czyszczenie parowe to w zasadzie brak czyszczenia, robi tylko błoto, a te mocno przypalone rzeczy i tak trzeba skrobać. Jeżeli nie musi być to Electrolux, to w podobnej cenie masz fajny piekarnik HISENSE BSA66334PBDG, z lepszym wyposażeniem i
@w00nski: jeśłi cena i jakość ta sama to bierz z parą, może się przekonasz. Lepiej mieć niż nie mieć
Hisense, to tak właściwie Gorenje, słoweńska firma, która robi dobre jakościowo produkty. W stosunku do tych wymienionych electroluxów też masz wspomaganie parą, a dodatkowo pyrolizę i 2 prowadnice teleskopowe i dodatkową brytfannę do airfryera. Też miałem ten dylemat kiedyś, i zastanawiałem
raz tego użyłem na moment i miałem potem wielką plamę białą jak spucha mamuta od miejsca z któego woda wycieka i na całym dnie
https://youtu.be/6MkpuhKU0Ik?si=HDo5LWAQv18ZiTb2
Podsumowując zastanawiam się teraz tylko nad tym rlectroluxem serii 800 lub hisense
Najlepsza decyzja. Nawet mój stolarz opowiadał jak jeden z jego klientów miał pretensje do niego, że mu nie skonfiguruje piekarnika z WiFi. Bez połączenia z netem był to tylko ładny klamot ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podobno przebrnął