@Interpretator: ja miałem wzmacniacz sygnału i miałem mega problemy ze stabilnością sieci. Okazało się, że podobno inne wpięte urządzenia powodują jakieś problemy w w routerze tmobile. Teraz mają jakieś woje rozwiązania płatne 15 zł. na miesiąc https://www.t-mobile.pl/wi-fi-extra
@oleander93: Noo dokładnie z tym mam problem, ogólnie kupiłem jakiś tam xiaomi extender pro za 50 zł. U mnie w domu na routerze orange działa (WIFI 6) na drugim który służy jako punkt dostępowy też a u rodziców walczyłem 2h i nic. Sam dostęp do routera po stronie t-mobile to nieśmieszny żart, zerowa prawie możliwość konfiguracji (np rozdzielenia pasma).
@Interpretator: zarządzanie masz w appce mój tmobile, a rozdzielenie pasma jest możliwe tylko na ich infolinii. Generalnie nie mam juz neta z tmobile, ale mam znajomych co skorzystali z tego ich wifi extra i sobie chwalą. Średnio pochwalam taki pomysł, by jedyny kompatybilny wzmacniacz był z ich firmy, ale jeśli jest coś co działa i usuwa problem zrywania wifi i powiększa zasięg wifi to może warto sie zainteresować.
@oleander93: U mnie większy hit bo jedno że nie działa wzmacniacz ale w aplikacji dodany router i zerowe możliwości np zmiany hasła wifi. Przyjęli to jako problem o charakterze lokalnym, zobaczymy. Samo dzielenie pasma tylko przez infolinie to jest słabe bardzo. Urządzenie "wifi extra" 15zł od każdej szt./msc słabo opłacalne też w stosunku do tego ile takie urządzenia do zakupu kosztują.
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
#router #tmobile #swiatlowod
No nic, powrót do orange raczej sensowniejszy.