Wpis z mikrobloga

Ale co suv do tego? Ktoś komu się wiodło przed wojną nie ma prawa do korzystania z pomocy jak inni uchodźcy? XD p0laczkowata zazdrość z was bije i tyle że ktoś ma a wy nie.

@xqwzyts: syndrom sztokholmski fajnopolaczkow jest zadziwiający xD
  • Odpowiedz
: Dla nich smartfon ma większę znaczenie, pokazuje pewien "status" w Polsce tak było 20 lat temu.

@Weinbach: buahahah taki sam komentarz widziałem z tym suvem xD oni nimi jeżdżą bo chcą wyglądać na bogatych. O jakie zajebiste usprawiedliwienie xD
  • Odpowiedz
@OWASP_TopZero: więc nie mów nikomu co ma robić i na co wydawać swoje pieniądzw ani jak ma żyć, a najlepiej usuń konto, bo to ujma dla tego portalu, że takie zjeby jak ty mają tutaj konto i jeszcze publicznie wygłaszają swoje toksyczne przemyślenia i robią z siebie władców czyichs sumień i dyspozytorów czyjegoś majątku
  • Odpowiedz
@FuriousViking: No ale przecież wśród wielu, nawet tutaj wielokrotnie wykopowe "bogolstwo" dawało to znać, że jak nie bierzesz za gotówkę i to najlepiej po cenie sugerowanej przez producenta/dystrybutora to Cię nie stać. Oferty, raty 0% to nie do pomyślenia, porywasz się na coś na co Cię nie stać.
  • Odpowiedz
@OWASP_TopZero: o nie, jakiś człowiek z kraju statystycznie biedniejszego od Polski wydał zawrotne 4k na telefon, to dowód na to, że... W sumie to nie wiem na co.
Znam tylu Polaków, którzy kupili jakieś drogie flagowce na raty, bo ich nie stać, ale z jakiegoś powodu chcieli je mieć - to kwestia osoby, nie narodowości. Plus, ze względu na większy podział społeczny na biednych i bogatych w Ukrainie, część Ukraińców
  • Odpowiedz
ukry kupują tak drogi sprzęt, który nie jest im do niczego potrzebny. To nie jest podstawowa potrzeba.

@OWASP_TopZero: mam nadzieję, że jak do nas przyjdzie wojna (a przyjdzie), to sprzedasz swój drogi telefon, wielki telewizor oraz pewnie również bardzo drogie auto, jako że nie są to produkty pierwszej potrzeby - a uzyskane ze sprzedaży pieniądze przeznaczysz na nasze wojsko, samemu do końca wojny śmigając na smartfonie z marketu za 4
  • Odpowiedz