Oglądam se HBO na telewizorze i nagle dostaję powiadomienie, że S24 Ultra chce się z moim TV sparować. Niby nic, ale rozbawił mnie fakt, że to jakiś Ukrainiec z S24 Ultra xD w momencie gdy polacy znajomi mają jakieś xiaomi czy inne dziwne telefony. Sam mam S24 Ultra więc przez chwilę myślałem, że to mój, ale nie jestem Yevenhia w dodatku już z TV jestem sparowany. Fajnie sobie żyją ci ukraińcy, telefon za 6000zł, a wy co, dalej xiaomi? XD
Btw. to stary blok, a te ukry, to jakieś pracujące na magazynach sebixy, bo ich kojarzę. #ukraina #polska #technologia
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: auta nie sprzedam, bo jest banku i za kilka tysięcy miesięcznie pozwalają mi jeździć. :) Tak. Będę wspierał finansowo. Inaczej nie mogę bo mam kategorię E i nie wezmą mnie do wojska. To normalne, że się wspiera kraj
@Krolowa_Nauk: Ну, ale czy ty w ogóle patrzysz na te sprawy globalnie? Ukraїncy w statystykach to dla ciebie biedni, a w rzeczywistości ich elita kupila sobie życie w Europie lepsze niż niejeden Polak. Flagowiec za 4k? To przecież drobnostka dla tych, co zwożą tu kapitał z Doniecka czy Kijowa. I to, że tylko ich stać, a inni biorą na raty, to nie dowód na narodowość, a raczej na to, że
ogą ale nie muszą nikt nie chce umierać za polityków na froncie i każdy ma prawo do godnego życia po za tym jak uczciwie pracuje i płaci podatki to wuj ci do tego.
@Piotrek7231: możesz mi odpowiedzieć na jedno pytanie? Czemu istnieje coś takiego jak zamknięte granice i nie sprowadzamy tu milionów pracowników rocznie i czemu by nie otworzyć granic dla kazdego? W Polsce to Polakowi ma się wiesc. Przybysze
@ni0bi Ale my nie sprowadzamy tu milionów pracowników jak ci jest źle to się dokształć tak działa wolny rynek za czynsze i innego opłaty to ty polityków oskarżaj a nie Boga ducha winnych ludzi.
@OWASP_TopZero: Sam k---a żeś według swoich własnych słów oszukał komisje wojskowe bo się boisz a masz pretensje do ukraińców? Następny cymbał zajmujący się życiem, finansami, ubraniami i rzeczami innych ludzi jak ja was kurła nie znoszę. Nie masz lepszych zajęć niż te p---------e xD No rzeczywiście boki zrywać bo jakiś ukrainiec sobie kupił telewizor czy tam telefon a ja mam to w chuju.
@OWASP_TopZero jakim trzeba być zjebem, żeby w ogóle pomyśleć o takich rzeczach, a co dopiero jeszcze o tym pisać xD ale musisz być w---------y w towarzystwie
Ale my nie sprowadzamy tu milionów pracowników jak ci jest źle to się dokształć tak działa wolny rynek za czynsze i innego opłaty to ty polityków oskarżaj a nie Boga ducha winnych ludzi
@Piotrek7231: otworzylismy rynek pracy dla Ukrainy tak szeroko tylko dlatego bo mają wojnę. Wpuściliśmy ich za dużo co skutkuje pogorszeniem sytuacji materialnej Polaków. Ukraińcy mogli wchodzić tu bez żadnego sprawdzenia, w ilości nielimitowanej co było po prostu
O nie następny cymbał zajmujący się życiem, finansami, ubraniami i rzeczami innych ludzi jak ja was kurła nie znoszę. Nie masz lepszych zajęć niż te p---------e xD No rzeczywiście boki zrywać bo jakiś ukrainiec sobie kupił telewizor czy tam telefon a ja mam to w chuju.
@GodEmperorWasRight: no dobrze to ja się teraz zajmę swoim interesem i chce by ukry i inni uchodźcy stąd po prostu wy pier... Ich obecność
@GodEmperorWasRight: tyle, że ja nikogo nie oszukałem :) zmieniałem kategorię, bo mam chociażby F60.2. B--ń dla takich ludzi nie powinna być rozdawana.
@ni0bi Dla tego że brakuje rąk do pracy sprawdź sobie ile jeszcze potrzebujemy pracowników nas Polaków też nikt nie sprawdza. Ukraińcy to nie dzikusy z Afryki
@naganiaczherculesa: nie wiem jaki jestem. Towarzystwo dla mnie nie ma znaczenia, otaczam się ludźmi, z których mogę mieć pożytek i tyle mi wystarczy ( ͡°ᴥ͡°)
Btw. to stary blok, a te ukry, to jakieś pracujące na magazynach sebixy, bo ich kojarzę.
#ukraina #polska #technologia
źródło: 1000009974
PobierzTak. Będę wspierał finansowo. Inaczej nie mogę bo mam kategorię E i nie wezmą mnie do wojska. To normalne, że się wspiera kraj
o odkurzacze i suszarky dysona też głównie ukraińcy pytają, oraz o ekspresy do kawy jury xD
różnica jest taka, że polak wynajmie lepsze mieszkanie, a ukrainiec to oby ściany były i kupuje ciuchy i sprzęty premium
@Piotrek7231: możesz mi odpowiedzieć na jedno pytanie? Czemu istnieje coś takiego jak zamknięte granice i nie sprowadzamy tu milionów pracowników rocznie i czemu by nie otworzyć granic dla kazdego? W Polsce to Polakowi ma się wiesc. Przybysze
źródło: eopZero Wykop.pl
Pobierz@Piotrek7231: otworzylismy rynek pracy dla Ukrainy tak szeroko tylko dlatego bo mają wojnę. Wpuściliśmy ich za dużo co skutkuje pogorszeniem sytuacji materialnej Polaków. Ukraińcy mogli wchodzić tu bez żadnego sprawdzenia, w ilości nielimitowanej co było po prostu
@GodEmperorWasRight: no dobrze to ja się teraz zajmę swoim interesem i chce by ukry i inni uchodźcy stąd po prostu wy pier... Ich obecność
źródło: s24
Pobierz