Aktywne Wpisy

Dalamar +174
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

theoretically +131
nie rozumiem tej presji i spuszczania się nad tym żeby koniecznie robić coś fancy w sylwestra i spędzić wśród ludzi może u mnie to kwestia autyzmu bo nie lubię ani ludzi ani hałasu ale serio picie herbatki i układanie puzzli brzmi lepiej niż wymuszone próby socjalizacji bo serio skoro unikam ludzi cały rok to czemu w ten jeden dzień o---------c jakiś szajs #przemyslenia #niepopularnaopinia #sylwesterzwykopem

Btw. to stary blok, a te ukry, to jakieś pracujące na magazynach sebixy, bo ich kojarzę.
#ukraina #polska #technologia
źródło: 1000009974
Pobierz@Yurakamisa: widzisz o tym właśnie mówię, z jednej strony gadanie że biedni Ukraińcy , z drugiej że 4k to niedużo xD no dla nich powinno być bardzo dużo, skoro są tacy biedni i potrzebujący.
@Iskaryota: zatem mogą wspierać swój kraj a nie wydawać pieniądze na Samsungi prawda? Bo póki co w podwyższonych czynszach to ja ich wspieram. Mam nadzieję że "goście" zachowają się jak goście i nie będą nadużywać naszej
Wszyscy Ukraińcy powinni być biedni i żyć na konserwach! Inaczej nie mogą uciekać przed wojną
Jesteś zeykłym oszołomem który znajdzie zawsze jakiś powód żeby się doczepić.
@OWASP_TopZero Wiesz ludzie kształcą się to i dużo zarabiają kupują dobra i plącą podatki.
Jak odtworzono granicę dla Polaków w UE też dużo wykształconych ludzi wyjechało za