Wpis z mikrobloga

Oglądam se HBO na telewizorze i nagle dostaję powiadomienie, że S24 Ultra chce się z moim TV sparować. Niby nic, ale rozbawił mnie fakt, że to jakiś Ukrainiec z S24 Ultra xD w momencie gdy polacy znajomi mają jakieś xiaomi czy inne dziwne telefony. Sam mam S24 Ultra więc przez chwilę myślałem, że to mój, ale nie jestem Yevenhia w dodatku już z TV jestem sparowany. Fajnie sobie żyją ci ukraińcy, telefon za 6000zł, a wy co, dalej xiaomi? XD

Btw. to stary blok, a te ukry, to jakieś pracujące na magazynach sebixy, bo ich kojarzę.
#ukraina #polska #technologia
OWASP_TopZero - Oglądam se HBO na telewizorze i nagle dostaję powiadomienie, że S24 U...

źródło: 1000009974

Pobierz
  • 147
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OWASP_TopZero: pamiętam jak na początku wojny fajnopolaki tłumaczyły typa który najnowszym suvem podjechał pod urząd po zasiłek xD tym glabom nie przetłumaczysz, to chyba jakaś zbiorowa nieświadoma destabilizacja naszego kraju.
  • Odpowiedz
@OWASP_TopZero: @Bollocks: FYI u Polaków na emigracji też to wygląda DOKŁADNIE tak bardzo często - ledwo po pierwszych kilku pensjach, cały majątek w 1 torbie a z miejsca cyk do marketu po własnie S2x koniecznie ULTRA xd
  • Odpowiedz
@Entroop: nie mam w kręgu znajomych nikogo, kto był zarobkowo poza PL więc nie wiem, ale no dla mnie to absurdalna sytuacja. Wiem ile zarabiam i jak kalkukowałem ten zakup na FV, bo kwota była absurdalna, a tu nagle jakiś Yevenhia xD
  • Odpowiedz
@OWASP_TopZero: Ja tam corce Iphona 15 pro ostatnio kupilem. Rozumiem ze bieda i ten telefon za stowe miesiecznie w abonamencie to dla Ciebie duzo... Ale to moze kup tanszy. Albo zwyczajnie zarob na lepszy. XD
  • Odpowiedz
24 ultra kosztuje 4k więc to nie jest też jakoś dużo za telefon w dzisiejszych czasach xd

@Yurakamisa: widzisz o tym właśnie mówię, z jednej strony gadanie że biedni Ukraińcy , z drugiej że 4k to niedużo xD no dla nich powinno być bardzo dużo, skoro są tacy biedni i potrzebujący.
  • Odpowiedz
@ni0bi: no właśnie xD sama cena to tam ch, ale czemu wszędzie są na nich zbiórki, skoro same ukry kupują tak drogi sprzęt, który nie jest im do niczego potrzebny. To nie jest podstawowa potrzeba. A głupi polacy jeszcze im auta sponsorują, jak ten co o nim był ostatnio wykop, że nominowany do nagrody pokojowej xD
  • Odpowiedz
@OWASP_TopZero: zauważ, że żyjesz w kraju nieobjętym działaniem wojennymi i ludzie którzy tutaj mieszkają, także innych nacji, mogą podjąć się pracy zarobkowej dzięki której, wedle uznania, kupują sobie za to pewne dobra majątkowe. Niewiarygodne, prawda?
  • Odpowiedz
zauważ, że żyjesz w kraju nieobjętym działaniem wojennymi i ludzie którzy tutaj mieszkają, także innych nacji, mogą podjąć się pracy zarobkowej dzięki której, wedle uznania, kupują sobie za to pewne dobra majątkowe. Niewiarygodne, prawda?

@Iskaryota: zatem mogą wspierać swój kraj a nie wydawać pieniądze na Samsungi prawda? Bo póki co w podwyższonych czynszach to ja ich wspieram. Mam nadzieję że "goście" zachowają się jak goście i nie będą nadużywać naszej
  • Odpowiedz
@Iskaryota

@OWASP_TopZero: zauważ, że żyjesz w kraju nieobjętym działaniem wojennymi i ludzie którzy tutaj mieszkają, także innych nacji, mogą podjąć się pracy zarobkowej dzięki której, wedle uznania, kupują sobie za to pewne dobra majątkowe. Niewiarygodne, prawda?

Wszyscy Ukraińcy powinni być biedni i żyć na konserwach! Inaczej nie mogą uciekać przed wojną
  • Odpowiedz
@ni0bi Mogą ale nie muszą nikt nie chce umierać za polityków na froncie i każdy ma prawo do godnego życia po za tym jak uczciwie pracuje i płaci podatki to wuj ci do tego.

Jesteś zeykłym oszołomem który znajdzie zawsze jakiś powód żeby się doczepić.

@OWASP_TopZero Wiesz ludzie kształcą się to i dużo zarabiają kupują dobra i plącą podatki.
Jak odtworzono granicę dla Polaków w UE też dużo wykształconych ludzi wyjechało za
  • Odpowiedz