Wpis z mikrobloga

Oglądam se HBO na telewizorze i nagle dostaję powiadomienie, że S24 Ultra chce się z moim TV sparować. Niby nic, ale rozbawił mnie fakt, że to jakiś Ukrainiec z S24 Ultra xD w momencie gdy polacy znajomi mają jakieś xiaomi czy inne dziwne telefony. Sam mam S24 Ultra więc przez chwilę myślałem, że to mój, ale nie jestem Yevenhia w dodatku już z TV jestem sparowany. Fajnie sobie żyją ci ukraińcy, telefon za 6000zł, a wy co, dalej xiaomi? XD

Btw. to stary blok, a te ukry, to jakieś pracujące na magazynach sebixy, bo ich kojarzę.
#ukraina #polska #technologia
OWASP_TopZero - Oglądam se HBO na telewizorze i nagle dostaję powiadomienie, że S24 U...

źródło: 1000009974

Pobierz
  • 147
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OWASP_TopZero: kupowanie małych, mobilnych dóbr luksusowych w czasach kryzysu to od dawna znany fenomen. Nazywa się to "efektem szminki". W skrócie chodzi o to że ludzie niepewni przyszłości chętniej wydają pieniądze na zachcianki które mogą zabrać wszędzie ze sobą. Nie remontujesz domu bo możliwe że będziesz z niego uciekał, nie odkładasz na lokacie bo twoja waluta jest g---o warta, ale za to kupujesz sobie zajebisty telefon i zegarek.
  • Odpowiedz
@OWASP_TopZero: przy przekroczeniu granicy, straż graniczna zabiera im nowe telefony i daje stare nokie, ten pewno przechodził zieloną granicę, dlatego ma taki telefon dobry. NIE DO POMYŚLENIA!
  • Odpowiedz
@OWASP_TopZero oszust a nie Ukrainiec. Oni kupują tylko Apple. Miga być nawet z 2014 roku, ważne że to Apple. Zastanów udawacze - każdy udaje cara. A Ukrainki to wogole beka jak widzę na FB baby z roboty - pracują za 4k, ale na FB zdjęcia w ubraniach i miejscach jakby zarabiały 100k dla popisu. Co to ma w głowie to ja nie wiem
  • Odpowiedz
więc ludzie z tego kraju, którzy są na emigracji, nie powinni wydawać pieniędzy ponad to co jest potrzebą niezbędną do życia.

@OWASP_TopZero: nie zaglądaj drugiemu człowiekowi do portfela, nie mów co powinien a czego nie powinien, bo nie masz żadnego mandatu ani auyorytetu, żeby mówić komukolwiek jak ma żyć i na co wydawać swoje pieniądze. Zajmij się swoją osobą i swoim życiem swoje dobre rady zastosuj do własnej osoby i
  • Odpowiedz
@ni0bi

fajnopolaki tłumaczyły typa który najnowszym suvem podjechał pod urząd po zasiłek xD

Ale co suv do tego? Ktoś komu się wiodło przed wojną nie ma prawa do korzystania z pomocy jak inni uchodźcy? XD p0laczkowata zazdrość z was bije i tyle że ktoś ma a wy nie.
  • Odpowiedz